Heroes4Future

Ruimte voor ieders talent 

Ben je tussen de 10 en 20 jaar dan is dit de plek waar je met je ideeën en vragen terecht kan en er ook iets mee gaat doen.

Zorg ervoor dat je jezelf niet gaat zien door de ogen van een ander die je niet waardeert of je ongekende talenten niet kan herkennen. Kom je waarde leren, ontdek je talenten en leer erop te vertrouwen, zelfs als een ander het niet ziet.

Wat we doen

 Alles draait om wat jij leuk vindt, wilt onderzoeken en doen! We maken een afspraak over wanneer jij wilt komen op het afgesproken tijdstip kom je bij ons langs.

Niks moet, we starten langzaam op door te starten met dingen die je leuk vindt en graag mee bezig bent of nieuwsgierig naar bent. Er is altijd iemand om je wegwijs te maken en daarbij te helpen. Wat vooral belangrijk is je moet plezier hebben.

Wij hebben de ruimte en begeleiding, jij de interesse en ideeën, samen gaan we aan de slag met leuke dingen.

t

Oplossingen

Nieuwsgierigheid is het begin van vernieuwing en oplossingen. Nieuwsgierigheid is een kracht. Daar kan je heel veel mee. Je onderzoekt, zoekt uit wat je nodig hebt om iets op te lossen, zoekt experts, en zorgt ervoor dat jouw innovatie of oplossing serieus genomen wordt.

Creativiteit

Creativiteit kan betekenen kunst, iets maken van ander materiaal, fotografie, maar ook creatief denken, schrijven, storytelling, (website) portfolio maken, kom maar op met je idee en we gaan ontdekken hoe je er iets tastbaars van maakt.

Ontwerpen

Wellicht ben jij wel de popcornmachine met heel veel ideeën. Het is nog leuker als dat idee iets is wat een product of aanbod wordt. Je begint bij het ontwerp en maakt een plan om het daadwerkelijk te maken. Denk aan websites, sieraden, meubels of duurzame oplossingen

Natuur

Lekker met je handen bezig zijn door en maak een plan om een pluk- of moestuin te leren maken. Maak een plan, ontwerp moestuinbakken, er is veel te bedenken waarbij je bezig bent met iets wat je leuk vindt.

Bakken/koken

 Met bakken en koken kan je creativiteit kwijt, je smaakpapillen verwennen, anderen verassen met wat lekkers en voor jezelf leren zorgen. 

Chillen

Soms is een dag of week heftig geweest, zijn er dingen gebeurd waardoor aan iets werken niet lukt. Wij begrijpen dat. We hopen dat je dan toch komt en komt chillen, je verhaal kan je altijd kwijt bij je coach die je helpt om volgende keer minder last te hebben van zulke gebeurtenissen.

Generating New Ideas – Solving Big Problems

 

Jij bent de held van de toekomst. Tenminste dat kan je zijn als je mag zijn wie je bent en kan doen wat je leuk vindt. Heroes4Future is voor de creatieve (door)denkers en doeners, voor degene die graag met hun handen werken of uitzoekers, onderzoekers en uitprobeerders. Voor hen die bezig willen zijn met een idee of project zonder dat ze voorgekauwd wordt hoe iets moet zijn. Het is geschikt voor jou als je liever buiten de lijntjes zoekt naar wat er is en kan en wel eens wat anders wil dan wat op school wordt aangeboden.

Nieuwsgierig? Kom gewoon eens lang om te kijken of je het wat vindt. Laat via de app even weten of je komt, dan zorgen we dat er iemand is die je meer kan vertellen.

 

Prijzen

Kom je omdat school niet helemaal bij je past of vanwege een andere speciale reden? Dan zou het best eens kunnen dat er op een andere manier voor jou betaald wordt, bijvoorbeeld vanuit PGB (persoon gebonden budget). Het kan ook zijn dat je dan meer uren of een heel (logeer)weekend wilt komen, daar kunnen afspraken over gemaakt worden. Dat regelen wij dan met de ouders/verzorgers/hulpverlening etc. 

Heb je zin om bij ons dingen te bedenken, maken van A tot Z? Schrijf je dan snel in. We werken met een lidmaatschap of strippenkaart, hier betalen we de materialen van, gereedschap en alles wat we doen. Hieronder staan de prijzen aanmelden kan onderaan deze pagina. Twijfel je nog kom dan eens een keertje langs, we horen graag wat jij leuk vindt en vertellen dan hoe je daarmee aan de slag kan.

Wat anderen zeiden

Sarina hielp me helderheid te krijgen in mijn chaos. Doordat ik het niet meer overzag ging ik nog minder doen van wat ik eigenlijk moest doen en werd het nog meer chaos. Met de hulp die er was kon ik zelf oplossingen bedenken. Ik mocht zelf bepalen wat ik probeerde. Sarina ging daar vaak in mee, soms moest ik een beetje bijgestuurd worden, maar dat was juist fijn.

Andrea

16 jaar

Het was vooral leuk, eindelijk iemand die niet vertelde wat ik moest doen. Wel duidelijk, maar meer als een maatje. Er werd altijd wel gelachen en ik kon altijd zeggen wat ik anders wilde. Wat ik wilde werkte soms ook heel goed, maar ik ontdekte ook dat het niet altijd logisch was en een ander idee niet zo verkeerd is. Nu kan ik beter samenwerken met anderen.

Max

14 jaar

Tijdens het bakken hadden we het altijd over van alles en nog wat. Ongemerkt leerde ik wat ik goed kon. Alles was bespreekbaar en daardoor durfde ik ook te vertellen als het minder goed met me ging of wat ik lastig vond. Als ik iets had of wilde doen wat we nog nooit hadden gedaan gingen we op zoek naar iemand die ons kon helpen, of we probeerden het gewoon zelf. Soms was het totaal anders dan verwacht, maar wisten we een volgende keer wat we anders moesten doen. Thuis waren ze altijd blij als ik was geweest, omdat ik bijna altijd met iets lekkers weer thuis kwam.

Nina

19 jaar

Ik wilde niet meer naar de bso, maar als ik thuis was deed ik niks. Ik vergat het gewoon. Ik ging op de dagen dat mijn ouders moesten werken een paar uur naar Sarina. Ik maakte huiswerk, maar er was altijd tijd om ook iets anders leuks te doen.

Sjoerd

11 jaar

Meer weten of aanmelden
Come Say Hello!

Laat je gegevens achter als je meer informatie wil of lid wilt worden. Je gegevens worden alleen gebruikt om de juiste informatie te geven of contact met je op te nemen over je inschrijving.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht