BIO

BIO

Als je de over mij pagina hebt gelezen begrijp je die geadviseerde twee kantjes CV niet te doen is. Zo tel ik hieronder al veertien officiële functietitels. Daardoor ben ik ook anders gaan kijken naar mensen die solliciteren. De praktijk heeft me geleerd dat er functietitels leuke bedenksels zijn. Het geeft een richting, al heb ik bij veel functietitels echt werkelijk geen idee wat iemand doet, kan of wat een daadwerkelijke diepe wens is om te doen. Is mijn BIO abracadabra, ik hoor ook liever in een gesprek wie iemand is en of er een klik is. Voel je daarom vrij met te bellen of een kopje koffie of thee te komen drinken om elkaar eerst beter te leren kennen.

Voordat we elkaar beter leren kennen kan je hier ontdekken waarvoor ik ben opgeleid en wat ik daar mee heb gedaan. Ik ben begonnen als haarstylist, secretaresse en office manager en kwam toen uit bij het thema waar ik nog steeds erg blij van wordt, mensen en werk. Ik heb het daarna niet meer losgelaten en zo is Personeel en Organisatie, of HRM zoals het op een gegeven moment moest heten mijn fundament,

Secretaresse opleidingen, Medewerker P&O, HRM medewerker, Projectondersteuner, Personeelsconsulent, P&O adviseur en HRM adviseur zijn titels die je terug kan vinden op mijn CV. Deze functies vervulde ik in de ICT, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, VVT, Primair -, Montessori – en Voortgezet onderwijs. Geen functie was hetzelfde, het gaat om medewerkers, gezond werken, goed werkgeverschap en veel wetten- en regels. Al lijken de functies op elkaar. In elk bedrijf of organisatie wordt hier op een andere manier vorm aan gegeven. Als je verschillende banen hebt gehad zal je dat waarschijnlijk wel herkennen.

Vanaf 2016 toen ik mijn eigen bedrijf startte kwamen er nog de functietitel van Loopbaancoach, (Co-)Trainer, personeelsspecialist en interim adviseur bij. Mijn functietitels vertellen me weinig over mij, of waar ik blij van wordt, daarom maak ik graag kennis met je.

Opleidingen

Op het gebied van P&O/HRM volgde ik de volgende opleidingen

Personeelsmanagement

Personeels en Arbeid

Loopbaan- en Talentcoach

De Psychologie van Hoogsensitiviteit

Lef om te Stralen

Moed om te Stralen

Toegepaste psychologie, workin on it…

Mijn eigen onderscheidende talenten waardeer ik en wil ze zo veel mogelijk inzetten. Daarom werk ik ook samen met andere toppers. Zij vullen mij aan met hun talenten waardoor we elkaar versterken en scherp houden en voor veel plezier hebben in wat we doen.

Rightinplace

Na in loondienst heel wat jaren ziel en zaligheid te hebben gestopt op P&O – en HRM afdelingen trok persoonlijke ontwikkeling en het binden en boeien van medewerkers steeds meer mijn interesse.  In 2016 ging ik naar de Kamer van Koophandel. Met Rightinplace kon ik mij volledig gaan richten op loopbaancoaching en werkgevers ondersteunen bij hun personeelsvraagstukken.

Klanten van Rightinplace

MKB

Zorgverzekeraar Achmea

Primair Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

Zorginstellingen

Gemeente

Farmaceutische industrie

× Stuur een bericht