Aanbod

Medewerker & Werkgever

Medewerker

Kick-Start

De brandstof voor lef om in beweging te komen vind je op de plekken die je niet meer ziet. Je wilt zeker niet voorzichtig afwachten tot je toevallig begrepen en gezien wordt. Jij gaat nu in beweging komen. Maak kennis, vindt herkenning, kies zelf je thema en realiseer het. 

Energie

Een leven vol luchtigheid, energie voelen stromen en met plezier werken. De onrust van ‘jezelf moeten verbeteren’, angst voor weer een burn- of bore-out en de beoordeling van anderen lekker kunnen laten zijn.  Vindt je eigenheid, de wat was het weer leuk werkdagen en lekker leven terug.

Sarina laat je goed voelen waar je naartoe wilt door de juiste vragen te stellen. Ze heeft mij soms even flink opgeschud, maar daarna vielen wel de kwartjes na elkaar.

Dominka

Controller

Empowering

De ruimte hebben om je werk bij de lurven te grijpen, het liefste, lachste, leukste te doen. De deksel die je wel eens op je neus hebt gehad in je werk, je anders voelen’ is verleden tijd . De plek waar authenticiteit een feestje is en je enthousiast bent over wat je doet.  

Heroes4Future

Werk dat betekenis heeft bij een organisatie die staat voor wie ze zijn. Voor jou hoeven ze het niet mooier te maken dan het is. Wel draag je graag bij aan het beter maken. Jij bent een heroes4future staat open voor je collega’s, maar wil ook graag dat ze luisteren naar wat jij ziet en je stempel kunnen zetten. Bij Heroes4Future  versterk je je kennis en kunde om dat te realiseren.

Vormgeven van optimale inzetbaarheid

Bedrijven, organisaties en ondernemers

Mijn klanten willen graag dat medewerkers doorlopend kunnen meebewegen met de vraag van hun klanten en/of de organisatie zonder grootse verandertrajecten. Ze willen hun medewerkers binden en boeien zonder teveel gedoe op de manier die bij hen past. Er zijn vaak al ideeën, het finetuning, de uitvoering en struikelblokken alleen nog niet altijd helemaal helder. Ik biedt ondersteuning en advies over de mogelijkheden, we krijgen het samen helder en brengen structuur aan, zodat er later geen onaangename verassingen om de hoek komen. 

Sarina is een bijzonder plezierig om mee te werken. Ze kenmerkt zich door de kwaliteit die zij levert en de daadkracht waarmee zij dat doet. Ik heb haar in verschillende reorganisatietrajecten meegemaakt en veel aan haar praktische adviezen gehad. Sarina heeft een plezierige no-nonsense-mentaliteit.

Wim van Oostende

Secretaris, Stichting Jeugd Noord Veluwe

De mogelijkheden

Sparren

Iemand die met een open blik meedenkt. Personeelsadvies op maat.

Advies en toetsen, wet- en regelgeving

Even kunnen toetsen of willen weten wat wel en niet kan. Een update van arbeidsvoorwaarden, hoe zit het nu met de WAB, zwangere medewerker, vaderschapsverlof of wat moet er nu in een arbeidsovereenkomst staan etc?

Energie@work activiteiten

Leuke leerzame workshops en bijeenkomsten voor gezonde en fitte medewerkers.

Totaal pakket

Een opmaat traject, waar vraag en aanbod elkaar versterken.

Op Maat

Omdat ik geloof in de eigenheid van ieder mens en het unieke van elke organisatie is het aanbod altijd op maat. Dat betekent dat er een basisstructuur is onder een coachtraject, samenwerking of bijeenkomst, maar elk aanbod wel op maat wordt gemaakt.  Daarom wil ik altijd eerst vrijblijvend kennis maken. Na de kennismaking kan ik de juiste middelen uit mijn toolbox inzetten en kan ik duidelijk uitleggen wat passend is. Zo brengen we focus aan en besteden we de tijd en energie zo optimaal mogelijk om daadwerkelijk stappen vooruit te zetten.

Energie@work activiteiten

Het zelf doen en ervaren is wat dit aanbod uniek maakt.

Op originele wijze, aangepast en op maat leuke leerzame workshops en bijeenkomsten voor gezonde en fitte medewerkers.  Samen creëren, innoveren en in beweging komen.

Geschikt voor vergaderingen, studiedagen of voor langere tijd om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Vol aha momenten, is het zo makkelijk en vanaf morgen toe te passen op het werk en thuis voor iedereen.

Creatie walk

Nieuwe ideëen onstaan door ruimte, rust en beweging.

Brain Balls

Met lol en gezelligheid ontdek je hoe je simpel op het werk fitter wordt

Professioneel prutsen

Iedereen heeft creativiteit in zich en kan creëeren. Innovatie is in the house.

Staan voor jezelf en het bewust inzetten van je eigen kwaliteiten. De dromen die ik heb gaan uitkomen.

Krachtig, wetenschappelijk onderbouwd, fijn dat het niet zweverig was, maar concreet.

Een workshop met pit en tempo, waarin je wordt uitgedaagd na te denken en in actie te komen.

Reacties van deelnemers

× Stuur een bericht