Selecteer een pagina

Aanbod

Medewerkers & Werkgevers

Professionals

Kick Start

Welk werk en omgeving past bij mij? Hoe kom ik in beweging en zorg ik dat ik het ook echt kan gaan doen? De Kick start is de stok achter de deur om een stap vooruit te doen, uit het denken en wat je eigenlijk al heel lang wild nu echt te gaan doen. Je eigen kwaliteiten helder zien en concrete handvatten om te gaan doen wat je wil.

Empowering@work

Jij ziet vaak al snel wat er beter kan en wilt hier meer mee, zodat het echt iets bijdraagt en wordt gewaardeerd. Je bent nu een beetje ingekakt en merkt dat dat je energie kost. Routine is niet wat bij je past en het werken volgens checklisten laat je liever aan anderen over. Jij wilt met een glimlach van oor tot oor thuis komen na een werkdag, omdat je kon doen wat je écht leuk vindt. 

Sarina laat je goed voelen waar je naartoe wilt door de juiste vragen te stellen. Ze heeft mij soms even flink opgeschud, maar daarna vielen wel de kwartjes na elkaar.

Dominka

Controller

Burn-out/Bore-out

Je wilt op maat hulp om op een goede manier te herstellen van een (dreigende) burn-out of bore-out. Leer en wordt gesteund op de manier die bij jou past door twee coaches met kennis, die je begrijpen en met je oplopen totdat je met vertrouwen zelf weer verder kan.

Baanbrekend voor Milennials

De klanten van Heroes4Future hadden het idee dat ze ‘de enige zijn’ met hun vragen. Ze geven terug dat de herkenning en het ‘ik ben niet de enige’ ze heeft geholpen. Bij Heroes4Future ga je concreet aan de slag met jouw doelen. Heroes4Future biedt je een enorme ontwikkeling waar je de rest van je leven iets aan heb.

Vormgeven van optimale inzetbaarheid

Bedrijven, organisaties en ondernemers

Mijn klanten willen graag dat medewerkers doorlopend kunnen meebewegen met de vraag van klanten en de organisatie zonder grootse verandertrajecten. Het binden en boeien van medewerkers op de manier die bij hen past en zonder teveel gedoe. Er zijn ideeën, ik biedt ondersteuning en advies over de mogelijkheden, breng structuur aan, zodat er later geen onaangename verassingen om de hoek komen. Zelf hebben ze de expertise niet (volledig) in huis en vragen daarbij mijn ondersteuning.

Sarina is een bijzonder plezierig om mee te werken. Ze kenmerkt zich door de kwaliteit die zij levert en de daadkracht waarmee zij dat doet. Ik heb haar in verschillende reorganisatietrajecten meegemaakt en veel aan haar praktische adviezen gehad. Sarina heeft een plezierige no-nonsense-mentaliteit.

Wim van Oostende

Secretaris, Stichting Jeugd Noord Veluwe

De mogelijkheden

Sparren

Iemand die met een open blik meedenkt. Personeelsadvies op maat.

Advies en toetsen, wet- en regelgeving

Even kunnen toetsen of willen weten wat wel en niet kan. Een update van arbeidsvoorwaarden, hoe zit het nu met de WAB, zwangere medewerker, vaderschapsverlof of wat moet er nu in een arbeidsovereenkomst staan etc?

Energie@work activiteiten

Leuke leerzame workshops en bijeenkomsten voor gezonde en fitte medewerkers.

Totaal pakket

Een opmaat traject, waar vraag en aanbod elkaar versterken.

Op Maat

Omdat ik geloof in de eigenheid van ieder mens en het unieke van elke organisatie is het aanbod altijd op maat. Dat betekent dat er een basisstructuur is onder een coachtraject, samenwerking of bijeenkomst, maar elk aanbod wel op maat wordt gemaakt.  Daarom wil ik altijd eerst vrijblijvend kennis maken. Na de kennismaking kan ik de juiste middelen uit mijn toolbox inzetten en kan ik duidelijk uitleggen wat passend is. Zo brengen we focus aan en besteden we de tijd en energie zo optimaal mogelijk om daadwerkelijk stappen vooruit te zetten.

Energie@work activiteiten

Het zelf doen en ervaren is wat dit aanbod uniek maakt.

Op originele wijze, aangepast en op maat leuke leerzame workshops en bijeenkomsten voor gezonde en fitte medewerkers.  Samen creëren, innoveren en in beweging komen.

Geschikt voor vergaderingen, studiedagen of voor langere tijd om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Vol aha momenten, is het zo makkelijk en vanaf morgen toe te passen op het werk en thuis voor iedereen.

Creatie walk

Nieuwe ideëen onstaan door ruimte, rust en beweging.

Brain Balls

Met lol en gezelligheid ontdek je hoe je simpel op het werk fitter wordt

Professioneel prutsen

Iedereen heeft creativiteit in zich en kan creëeren. Innovatie is in the house.

Staan voor jezelf en het bewust inzetten van je eigen kwaliteiten. De dromen die ik heb gaan uitkomen.

Krachtig, wetenschappelijk onderbouwd, fijn dat het niet zweverig was, maar concreet.

Een workshop met pit en tempo, waarin je wordt uitgedaagd na te denken en in actie te komen.

Reacties van deelnemers

× Stuur een bericht