Elke maand en tijdens de schoolvakanties

Elke maand en bijna elke vakantie kan je bij ons komen bakken.  Een taartje, gevulde cupcakes, tartelettes, cakepops, het kan allemaal. Het is nooit erg druk, want er zijn maximaal 5 anderen die net als jij het gewoon leuk vinden om wat lekkers en moois te maken. Sarina is er om je aanwijzingen te geven. Je lekkers gaat natuurlijk heerlijk mee naar huis. De data vind je terug op het aanmeldformulier. 

Feest met vriend(inn)en

Heb je iets te vieren, dan bieden we graag de mogelijkheid. Hieronder een paar suggesties wat jij met je groep vrienden kan komen doen. Datum is in overleg op basis van beschikbaarheid.

Food & Fire en

Film/spelletjesavond (12+)

datum en tijden in overleg

duur 2 tot 3 uur 

2 uur €15 p.p., 3 uur €20,- p.p.

Gezellige avond met je eigen groep vrienden. Samen eten bij het vuur en als de sfeer er goed in zit blijf je nog lekker hangen. Kijk een film op het grote scherm, doe spelletjes of klets gezellig bij het vuur.  Minimaal aantal deelnemers 5 personen.

Bakfeestje (10+) 

Datum en tijden in overleg

duur 2 tot 3 uur

2 uur €15 p.p., 3 uur €20 p.p.

Gezellige middag met vriend(inn)en. Geef aan of je voor een dripcake, dierencake gaat. Heb je een andere wens zoals een high tea of diner koken vraag het ons, er is veel mogelijk. Minimaal aantal deelnemers 5 personen.

× Stuur een bericht