BIO

BIO

Ontdek op deze pagina waarvoor ik ben opgeleid en wat ik daar mee heb gedaan. Als je de over mij pagina hebt gelezen begrijp je dat een korte bio lastig is. Zo tel ik hieronder al veertien officiële functietitels.

Is mijn BIO abracadabra, maar wil je toch graag meer weten? Ik beoordeel ook liever in een gesprek wie iemand is en of er een klik is. Voel je daarom vrij met te bellen of een kopje koffie of thee te komen drinken om elkaar eerst beter te leren kennen.

 Ik ben begonnen als haarstylist, switchte al snel naar secretaresse en office manager en kwam toen uit bij het thema waar ik nog steeds erg blij van wordt, mensen en werk. Dat is de rode draad geworden van mijn verdere loopbaan. Zo is Personeel en Organisatie, of HRM zoals het op een gegeven moment is gaan heten mijn fundament,

Secretaresse opleidingen, Medewerker P&O, HRM medewerker, Projectondersteuner, Personeelsconsulent, P&O adviseur en HRM adviseur zijn titels die je terug kan vinden op mijn CV. Deze functies vervulde ik in de ICT, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, VVT, Primair -, Montessori – en Voortgezet onderwijs.

Geen functie was hetzelfde, zo vulde ik mijn rugzak met kennis en praktijkervaring over de inzetbaarheid van medewerkers, gezond werken, goed werkgeverschap en veel wetten- en regels. Al lijken de functies op elkaar. In elk bedrijf of organisatie wordt hier op een andere manier vorm aan gegeven. 

Vanaf 2016 toen ik mijn eigen bedrijf startte kwamen er nog de functietitel van Loopbaancoach, (Co-)Trainer, personeelsspecialist en interim adviseur bij. Mijn functietitels vertellen me weinig over wie ik ben als persoon daarom maak ik graag kennis met je.

Opleidingen

Op het gebied van P&O/HRM volgde ik de volgende opleidingen

Personeelsmanagement

Personeels en Arbeid

Loopbaan- en Talentcoach

De Psychologie van Hoogsensitiviteit

Lef om te Stralen

Moed om te Stralen

Toegepaste psychologie, workin on it…

Mijn eigen onderscheidende talenten waardeer ik en wil ze zo veel mogelijk inzetten. Daarom werk ik ook samen met andere toppers. Zij vullen mij aan met hun talenten waardoor we elkaar versterken en scherp houden en voor veel plezier hebben in wat we doen.

Rightinplace

Na in loondienst heel wat jaren ziel en zaligheid te hebben gestopt op P&O – en HRM afdelingen trok persoonlijke ontwikkeling en het binden en boeien van medewerkers steeds meer mijn interesse.  In 2016 ging ik naar de Kamer van Koophandel. Met Rightinplace kon ik mij volledig gaan richten op loopbaancoaching en werkgevers ondersteunen bij hun personeelsvraagstukken.

Klanten van Rightinplace

MKB

Zorgverzekeraar Achmea

Primair Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

Zorginstellingen

Gemeente

Farmaceutische industrie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht