Coaching

Je wil dat je werk zinvol is en wil vooruit.  Je hebt nu het gevoel vast te zitten, je bent op zoek naar ander werk, weet niet of je je baan nog houdt of bent onzeker of wat jij wil met je werk wel realistisch is. Als je daar vanaf wil dan zit je hier goed.

Live 1 op 1 gesprekken

Heb jij behoefte aan een nuchtere coach, die vooral werkt vanuit wat jij goed kan, waarbij niets te gek is en je helpt om te realiseren wat je echt wilt? Dan ben je hier op de juiste plek.

Coaching

Bouw zinvolle loopbaan voor de lange termijn. Verdien geld terwijl je doet waar je van houdt.

Tijdens een live 1 op 1 sessie geef je jezelf een boost in de richting die je op wilt. Na een sessie van 1.5  uur loop jij energiek naar buiten met een concrete actie die je verder helpt.

Een 1 op 1 sessie kost € 95,= 

(vergoed je werkgever vertel er dan even bij dat het exclusief btw is)

 

 

Heb je een grotere uitdaging qua werk en wil je echt weten welk werk bij je past en wil je verlangens realiseren zonder op te hoeven offeren wat je al hebt. In het traject op maat krijg je 6x twee uur coaching, toegang tot de online academie een persoonlijk werkboek en een coach die je tussendoor korte vragen kan stellen. Ik bel graag om kennis met je te maken en samen een passend traject te maken.

Na de kennismaking maak ik een uitgebreide offerte voor je die past bij jouw vraag en doel.

Veel werkgevers vergoeden een (deel) van de coaching ik vertel je er tijdens onze kennismaking graag meer over.

× Stuur een bericht