Coaching

Je wil dat je werk zinvol is en wil vooruit.  Je hebt nu het gevoel vast te zitten, je bent op zoek naar ander werk, ervaart al lange tijd stress of bent onzeker of wat jij wil met je werk wel realistisch is. Als je daar vanaf wil dan zit je hier goed.

Live 1 op 1 gesprekken

Heb jij behoefte aan een nuchtere coach, die vooral werkt vanuit wie jij bent, wat bij je past in jouw tempo? Dan ben je hier op de juiste plek.

Coaching

Echt werkplezier en leuk werk ontstaat als je je talenten en dromen kan laten versmelten met je werk.

Tijdens een live 1 op 1 sessie geef je jezelf een boost en kan je keuzes maken. Na een sessie van 1.5  uur loop jij energiek naar buiten met een concrete actie die je verder helpt.

Een 1 op 1 sessie kost € 85,= 

(vergoed je werkgever vertel er dan even bij dat het exclusief btw is)

 

 

Heb je een grotere uitdaging qua werk, zoek je een andere baan, ervaar je veel stress en wil je echt weten welk werk bij je past. In het traject op maat krijg je 6x twee uur coaching, toegang tot de online academie een persoonlijk werkboek en een coach die je tussendoor korte vragen kan stellen. Ik bel graag om kennis met je te maken en samen een passend traject te maken.

Na de kennismaking maak ik een uitgebreide offerte voor je die past bij jouw vraag en doel.

Veel werkgevers vergoeden een (deel) van de coaching ik vertel je er tijdens onze kennismaking graag meer over.

Ervaren is een sleutel

Vertellen, uitleg snappen en beredeneren wat je kan en wilt lukt vaak wel. Jij bent toe aan de volgende stap. Ervaren wat je wilt, wat je talenten zijn en op jouw manier en moment durven gebruiken in het dagelijks leven. 

Afrekenen met de ingewikkeldheid van de context en de voor jou lastige persoonlijkheden of ervaringen die je remmen om je authentieke zelf te laten zien. Je wilt echt tot bloei komen. Opengaan en openstaan voor wat er gebeurt. Met plezier en vol overgave werken vanuit je waarden en verlangens. 

Bijzonder creatief talent heb je niet nodig om aan de slag te gaan met de creatieve werkvormen die tijdens de coaching worden gebruikt. Afhankelijk van jouw vraag, kiezen we samen de werkvormen. Schrijfopdrachten, storytelling, wandelen,  improvisatie, verbeelden, opstellingen, maar ook verf, taart versieren of een mood board maken behoort tot de mogelijkheden. 

Kom doen, ervaar en kom tot bloei. 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht