Selecteer een pagina

Het is officieel vanaf 1 januari ben ik een gepassioneerd ondernemer voor talenten. Rightinplace is er voor jou!

Het was een mooie reis naar Rightinplace.
Mijn carrière liep voorspoedig.  Ik dacht dat ik precies wist wat ik wilde, wat mijn talenten waren en waar ik energie van kreeg. Tijdens mijn reis kwamen er mensen en opdrachten op mijn pad die van invloed waren op mijn reis. Zij zorgden ervoor dat mijn navigatie de route van de reis zo nu en dan herberekende. Wellicht soms via een omweg ging ik toch richting mijn doel.

Tijdens een tussenstop nam ik de tijd om met andere ogen naar mijn reisdoel te kijken. De tussenstop gaf mij inzicht in wat ik wil bijdragen aan deze wereld. Dit kwam niet helemaal overeen met mijn eerdere doel. Ik besloot verder te reizen met mijn talenten, drijfveren en verlangens als navigatie.

Hoe ziet jouw reis eruit? Heb jij al eens een tussenstop gemaakt?  Ik  ben beschikbaar om een stukje samen te reizen, om een stukje van jouw reis je reisleider te zijn. Of om tijdens jouw tussenstop met jou naar je reisdoel te kijken. We gaan op zoek naar je talenten en passie. Dan kan je ontdekken waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Je leert jezelf beter kennen en krijgt meer inzicht in je leven. Inzicht in wat wel en niet bij je past. En dat alles kan maken dat je uiteindelijk meer van je verdere reis leert. En geniet!

Ik kijk uit naar nieuwe kennismakingen met reisgenoten. Ik reis verder, want de reis is het doel. Mijn ‘reisleiders’ hadden (en hebben) dromen, verlangens en ambitie. Ze hielpen me met hun inspiratie, eerlijkheid en praktische hulp om mijn eigen dromen waar te maken.
Wanneer start je jouw droomreis? Rightinplace wil graag jouw reisleider zijn!

× Stuur een bericht