Selecteer een pagina

Empowering@work

Je wilt het anders doen. Dromen en wensen realiseren, meer doen van waar je goed in bent. Je hebt ideeën voor oplossingen, ontwikkeling en kwaliteit die verder gaan dan het gewone. Verder dan checklisten afvinken en standaard procedures. Je denkt graag mee, wordt ook gevraagd om mee te denken of collega’s komen bij je voor advies en support. Precies dat, het ‘anders’ doen, verder komen door jouw bijdrage dat geeft energie.

Je wilt zelf meer sturing geven in je werk, meer gaan doen van waar je plezier aan beleeft en dat wat je energie geeft. Niet schreeuwend op de voorgrond, maar van meerwaarde zijn met wat je kan en wie je bent. Het is tijd voor lef om dit zichtbaarder te maken en durven doen. Niet afwachten totdat iemand het in je ziet. Sturen en doen, dat wat voor jou belangrijk is duidelijk krijgen en onder woorden kunnen brengen. Ervoor durven staan en andere mensen mee krijgen. De richting in die voor jou belangrijk is, waarmee je het verschil maakt. Verandering niet door harder te werken, meer uren en stress, maar door wat er al is beter in te te zetten. Ook nu voel je het….er gebeurt iets. Er is dat verlangen naar en tegelijk twijfel. Een stap naar het ‘onbekende bekende’, de drempel over. Dat wat je al vele malen voor je zag, je meer mee wilt en van wilt, ook echt te gaan doen.

Stap voor stap ervaren dat wat je anders maakt je kracht is

Ik help jou ‘stoer gevoelsmens’, ‘grappige doordenker’, ‘rustige stuiterbal’, ‘creatieve diesel’ positief anders kijken naar jezelf. Zien wat je drijft, wat echt van waarde is voor jou en daar invulling aan geven. Het werk vinden of creëren waarin je meer doet van waar je goed in bent, energie van krijgt en voor wilt gaan.

Je wilt:

 • Meer doen van waar je goed in bent;
 • Woorden kunnen geven aan ideeën en gevoel;
 • Meer werkplezier en nog meer energie;
 • Lef trainen om keuzes te maken;
 • Ervaren dat jij zoals je bent van meerwaarde bent;
 • Zichtbaar maken op een manier die bij jou past en je verder helpt.

Tijdens het traject van 6 maanden:

 • Ontvang je een werkboek met oefeningen, jouw gids ook na het traject;
 • Heb je elke maand een coachsessie van twee uur op een unieke locatie;
 • Krijg je inzicht wat je helpt bij wat je wilt;
 • Ga je woorden geven aan wat jij te vertellen hebt;
 • Sterke punten en talenten (h)erkennen en begrijpen hoe je er optimaal gebruik van maakt;
 • Ontdekken wat je drijft en welke kant je op wilt;
 • Toegang tot verduidelijkende en aanvullende informatie over emoties, ontwikkeling, stress en hoogsensitiviteit;
 • Zichtbaar durven te zijn op een voor jou passende manier;
 • Het gaan creëren of vinden van werk dat echt bij je past.

Locatie

De coachlocatie van Rightinplace is centraal gelegen. 1.5 meter afstand houden gaat moeiteloos, dat is waarom wij weer live coachten.

Investering

Het totale traject kost €1950,= excl. btw.

(inclusief werkboek, toegang tot de online academie, coaching, koffie/thee, doorlopend ondersteuning bij vragen, unieke locatie)

Kleine stappen

Je wordt uitgedaagd om op de rand van je comfortzone te werken. Dat betekent dat we zoeken naar de plek waar je durft te doen, waar het spannend voelt, maar niet te ongemakkelijk. In deze groeizone stappen zetten zorgt voor duurzame oplossingen.

Voor wie

Je wilt het anders, meer werkplezier, het lef om te stralen, jezelf zichtbaar te maken bij de juiste mensen, op de manier die bij jouw past. Voor als je meer sturing wilt in je eigen loopbaan, werk vinden en creëren dat echt bij je past.

Denk jij nog dat coaching is voor anderen die zijn vast gelopen, ontslagen zijn, problemen hebben met de werkgever of ziek thuis zijn dan heb je dit traject nog niet gedaan. Dit traject is juist voor de mensen die op een gezonde manier pro-actief handelen, niet afwachten, willen genieten van wat ze kunnen en wie ze zijn. Soms is wat jou drijft, wat je vlam laat branden naar de achtergrond geraakt door het echte leven wat tussendoor komt. Empowering@work is een traject voor jou als je weer meer wilt doen van waar je goed in bent, plezier hebben in je werk, impact wil hebben, wil ontwikkelen en meer energie wil krijgen van je werk.

Ervaar je veel stress, heb je een burn-out en wil je wel weer wat hierboven beschreven staat, dat kan, maar om een goede basis te leggen is energie@work voor jou de beste eerste stap. Beide trajecten volgen (VIP) kan ook, je ontvangt dan een jaar lang coaching en begeleiding voor €3950,= exclusief btw.

× Stuur een bericht