Energie@work

Een leven vol luchtigheid, energie voelen stromen en met plezier werken. De onrust van ‘jezelf moeten verbeteren’, angst voor weer een burn- of bore-out en de beoordeling van anderen lekker kunnen laten zijn. De waarde zit in de gratie van wie je nu al bent. Wanneer je ontdekt wat voor gaafs er achter je té, oneindige ideeën en betrokken zijn zit ontstaan er nieuwe kansen. Moed wordt gevonden opgevolgd door een ‘schijt aan de wereld, dit is wat ik mezelf gun’.  Vindt je eigenheid, de wat was het weer leuk werkdagen en lekker leven terug.

Ben je beste zelf, doe je dapperste ding

Wil jij een leven met kansen die je ook kan pakken. De voordelen ondervinden van jouw verlangens, ideeën en wat jij kan. De dappere kant waar jij zonder te overdrijven of bewijzen je waarde, wie jij bent en wat je kan weer kan omarmen. Jezelf niet hoeven te repareren en jouw eigen richting op mogen gaan.

Gun jij het jezelf om je eigen weg te gaan maken. Je drijvende kracht op te duikelen terwijl je onderweg bent. Met een steun in de rug en een veelheid en diversiteit aan tools, theorieën en inspiratie krijg jij het voor elkaar om het goede wat er is te versterken en ervaren dat er weer (werk)plezier en energie ontstaat. 

Het beginpunt is waar jij nu staat. Vanaf dit punt bouwen we aan een sterker fundament waarop je straks zelf verder kan uitbouwen. De eerste stap is een vrijblijvende kennismaking.

Het traject

Kies je voor het traject dan krijg je een jaar lang toegang tot de online academie. Je vindt hier oefeningen, verdiepende theorieën geordend in overzichtelijke blokken. Leefstijl (bewegen, slapen, voeding op een manier die bij je past), (werk)stress, kunnen niksen, mindset, positieve emoties, een waardevolle werkomgeving, passend werk, je talenten kennen zijn thema’s die je tegen komt. In een map met werkbladen die je thuis gestuurd krijgt werk je je oefeningen uit, noteer je je vragen en waar nodig vullen we het gedurende het traject aan. Na zes coachgesprekken van twee uur (als dit lukt qua energie) is het jouw persoonlijke naslagboek. Jij bepaalt zelf de snelheid van het traject, omdat voor een goed resultaat we rekening houden met jouw mogelijkheden en werk.

De coaches

 

In dit traject werk je met twee coaches. Sarina en Maike begeleiden je ieder vanuit hun eigen expertise, maar sluiten naadloos op elkaar aan. 

Maaike

Maaike

Coach energie@work

Waar

De coachgesprekken vinden plaats op het kantoor van Rightinplace in Zeewolde, Gildenveld 18A. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook de bus stopt vlakbij. 

Investering

Het totale traject inclusief werkboek, toegang tot de online academie, coaching, koffie/thee, doorlopend ondersteuning bij vragen.

Door de meeste werkgevers wordt dit traject (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. 

€ 2495,=
(excl. btw)

× Stuur een bericht