Anders Durven Doen 

powered by Moed om te Falen

 

Mindful Walk

minder stress meer energie

 

 

 

 

 

Energieker werken

 

Introductietraining Anders Durven Doen

Laagdrempelig en leuk dat is de introductietraining!

Maak kennis met Anders Durven Doen -powered bij Moed om te Falen- Ervaar wat doen,  met overtuigingen en gedrag doet. Ontdek waar ergens vol voor gaan’ zijn doel voorbij schiet en waar je blijft leren en ontwikkelen. 

Deze training is ondersteunend aan anders durven doen zonder buiten de boot te vallen als medewerker én organisatie. Inzicht in verschillen en ideeën om met elkaar aan de slag te gaan om toch een veilige omgeving te creëren. Ontwikkeling, willen jullie het doen?

De introductietraining duurt anderhalf uur en is in te zetten tijdens studiedagen, als workshop, of als algemene kennismaking met Anders Durven Doen.

De introductietraining is geschikt voor iedereen. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Voor de training is er een ruimte nodig zoals een grote vergaderzaal, klaslokaal en/of sportzaal.

Mindful Walk@WORK (lunch)workshop

Op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennismaken met Mindful Walk?  

1 uur durende Mindful Lunch/After Work/Studiedag workshop op eigen locatie. 

De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen.  Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof = meer energie!

Resultaat:

☑  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn.

☑  Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond! In overleg wordt bepaald waar tijdens de workshop de nadruk komt te liggen.

Klik hier voor reacties van deelnemers.

Mindful Walk @WORK 5 weekse cursus

Haal meer uit de luchwandeling !

Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

Organiseer als werkgever de 5 weekse Mindful Walk cursus. In te zetten in het kader van Duurzame Inzetbaarheid. Snel en gemakkelijk te realiseren en zowel mentaal als fysiek kan het veel gezondheidswinst opleveren. Focus ligt op beter ademen, beter en gemakkelijker lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Resultaat:

  Toename van focus en creativiteit

  Meer energie

  Stressreductie

  Bewustwording

Klik hier voor reacties van deelnemers.