Medicinale bijsluiter

Informatie voor de gebruik(st)er:
Capsule met stevige buitenkant, van binnen zacht (1 stuk).

Lat. Suavis est modicam rabidus

Lees deze bijsluiter steeds voordat u mij gebruikt, ook als u al eerder Sarina heeft gebruikt.
De informatie uit deze bijsluiter kan door aanvullende informatie of ervaringen zijn gewijzigd. Raadpleeg bij vragen of onduidelijkheden de website van Rightinplace of Sarina zelf.

Geneesmiddelengroep
Sterke kanten-vergrotende middelen, helderheidverschaffers en chaosversimpelaars.

Toepassing
Sarina wordt voorgeschreven voor het maximaliseren van de impact van diversiteit en eigenheid. Samen met u en uw broodheer onderzoekt Sarina de mogelijkheden van de sterke kanten en de juiste plek om te werken. Vervolgens begeleidt zij de optimale realisatie naar de uitvoering van de inzichten en innovatieve ideeën. Sarina is zeer effectief bij het zichtbaar maken van blinde vlekken, ontwikkeling, co-creatie, luisteren en duidelijkheid verschaffen in waar toe zijn we op weg?

Symptomen
U constateert dat de wereld groots is en vol mogelijkheden. Tegelijk is niets zeker, behalve dat dat alles onzeker is. U heeft een bak aan mogelijkheden in en om het huis en tegelijk is keuzes maken best een uitdaging. Het is wenselijk om veerkrachtig, mindful, gezond en sociaal te zijn. De verwachtingen liggen hoog en voor wat u levert voor uw maandelijkse dopamine, ook wel salaris genoemd, moet uw bijdrage perfect zijn en impact hebben. Ondertussen zoekt u naar een balans om van het leven te genieten.

Werking
Sarina werkt samen om de chaos, complexe vraagstukken en vaagheid in werkbare stapjes om te zetten en gaat samen met u op zoek naar uw sterke kanten die energie geven, waarden en verlangens die door de vele mogelijkheden van de wereld wat naar de achtergrond zijn geraakt. Met wat schudden, goed kijken en luisteren, opschudding en een vrolijke noot zorgt ze voor verbinding en zet ze een bril op die voor een helderder en realistischer beeld zorgt. Ze helpt daarnaast ook broodheren hun kapitaal in te zetten, te gebruiken en hun kapitaal te binden en te boeien.

Samenstelling: vernieuwde ingrediëntenlijst
• Loopbaan en Talentcoach 15% (Post hbo Hogeschool Windesheim),
• Personeel & Arbeid 10% (diversen MHBO, verschillende plekken),
• Psychologie van Hoogsensitiviteit 25% (Opleidingsinstituut, wetenschappelijk, ontwikkeling etc.)
• Lef om te Stralen 25% (The School of Play, verdieping coachingsvaardigheden),
• Moed om te Falen 20% (The School of Play, trainer durven om je eigen pad te volgen)
• Zelfstudie 15%,
• Levens- en praktijkervaring 50%.
(Het totaal kan op goede dagen hoger eindigen dan 100%)

Verder bevat Sarina de volgende hulpstoffen: creativiteit, doorzetter, vrolijke noot, warme overtuigingskracht, open en oprecht. Danoontje power, een enthousiaste lach en warm-hart-ige confrontaties. Sarina kan zich goed verplaatsen in de werksituatie en omstandigheden, zowel met de medewerkers en de werkgevers er is nog weinig wat haar ‘te gek’ is. De katalysatoren die Sarina inzet bij uw aandoening zijn: ei kwijt kunnen, helicopterview, creativiteit, gesprek hebben met een flinke scheut doen, een behoorlijke brok aan theoretische kennis en dat laten uitproberen in de praktijk.
Niet te gebruiken bij behoefte aan een quick-fix, vast stappenplan en one-size-fits-all oplossing.

Speciale waarschuwingen en contra-indicaties
Een bereidheid om tijd te maken, een andere bril op te zetten en de diepte in te willen duiken versterkt de werking van Sarina. Denken in mogelijkheden en het leggen van (niet voor de hand liggende) verbindingen is ten zeerste aan te raden. Een gesloten, teruggetrokken, niet eerlijke cultuur kan de werking van Sarina afremmen.
Sarina staat doorgaans niet onder druk, maar bij onrechtvaardigheid of dreigend gevaar dreigt ontploffingsgevaar. In dat geval adviseren wij haar even op een rustige plek te laten rusten alvorens het gebruik voort te zetten.

Bijwerkingen
In 99% van de gevallen wordt als bijwerking genoemd: nieuwe energie en inspiratie, er is minimaal één keer hard gelachen, vermogen tot stralen, keuzes kunnen maken en handelen is geprikkeld, helderheid in eigen kunnen, betere samenwerking op het huidige werk en inzicht in waar de chaos van dit leven toe dient hebben geleid tot meer energie, enthousiasme en motivatie.
75% van de gebruikers van Sarina meldt voorts meer mogelijkheden om te doen wat ze eigenlijk echt willen doen en heeft baat gehad bij de opschuddende werking van de interventies.

Dosering en wijze van gebruik
De duur en intensiteit van het gebruik van Sarina kan variëren, wordt in overleg vastgesteld en gedurende het proces waar nodig bijgesteld.

Wijze van gebruik
Digitale communicatie werkt bij de start het beste. Bij aanvang van het traject wijzigt dit in live sessies op gepaste afstand. Gedurende het traject is de investering van de tijd en aandacht bepalend voor het succes.

Bewaring en houdbaarheid
Sarina dient volgens het etiket op de verpakking gebruikt te worden. Dat wil zeggen: dat het een op maat traject. Na enige tijd verdient het aanbeveling Sarina korte tijd opnieuw te gebruiken
ter opfrissing en ondersteuning.

× Stuur een bericht