Heroes4Future voegt vooruitgang, energie en uitdaging toe aan je carrière. Eenmaal gestart wil je niet meer anders. 

Huidige situatie

Je enthousiasme over je werk is bekoeld. De ‘zo doen we het altijd’, ‘goed idee, maar dat is nu nog te vroeg’ en ‘dat werkt hier niet’ maakt je met regelmaat lamlendig. Je betrapt jezelf erop dat je steeds vaker berust in wat het is en je ideeën en oplossingen hou je voor jezelf. Als je hiermee doorgaat dan ben je straks zestig en heb je gedaan wat iedereen doet en vraag je je af had ik toen maar….

Dat gaan we dus even niet doen

Jij gaat niet afwachten tot anderen je op een podium zetten of je vertellen wanneer je iets met je ideeën mag doen. Jij stapt zelf naar het volgende level. Het level waarin je je werk zo organiseert dat je ermee in je nopjes bent, zodat je elke dag opnieuw kan doen wat je goed kan. 

Waarom met Heroes?

Omdat jij uniek bent en je het jezelf gunt om op een plek te ontwikkelen waar je wordt gezien, uitgedaagd, en je sterke kanten worden aangesproken. Heroes4Future is het platform waar je de aanmoediging vindt en je jezelf ontwikkelt naar het volgende level. 

Nieuwe groep start op 20 februari 2021 over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bijeenkomst 1 van de groep van oktober start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Herken je je in de deelnemers van Heroes4Future?

Het zijn enthousiaste mensen die hun werk belangrijk vinden. Dat merk je doordat ze hard werken, zich verantwoordelijk voelen en echt iets willen bijdragen.  

Waar ze zich mee onderscheiden zien ze vaak zelf niet zo duidelijk, het is hetgeen dat ze makkelijk afgaat en daardoor niet bijzonder voor zichzelf.

Ambitieus en enigszins idealistisch kan je ze zeker noemen. Ze willen iets bereiken en (maatschappelijk) van betekenis zijn. Ze hoeven niet op de voorgrond te staan, ze houden namelijk van gelijkwaardigheid. 

Ze worden nogal eens als perfectionistisch bestempeld, ze streven naar het echt goed willen doen en tegelijk verlangen ze af en toe naar het relaxte van wat meer imperfectie.

Heroes zijn best tevreden met wat ze doen, maar vragen zich ook wel eens af of dit nu alles is. Ze weten ook al dat ze in de toekomst nog iets anders willen dan wat ze nu doen.

Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze verschillend zijn. Ze willen eigenlijk niet anders zijn, totdat ze ontdekken dat dat de weg is naar werk wat bij ze past en energie geeft.

De weg naar de ideale baan

Heroes4Future is een programma waarin  je  je eigen sterke kanten gaat zien, waarderen en gebruiken.  Je werk wordt onderdeel van je leven in plaats van dat het je leven bepaalt. Je gaat zorgen voor werk dat bijdraagt aan wat jij én je werkgever belangrijk vinden.     

Het programma 

Je bereid je thuis elke maand voor op de maandelijkse bijeenkomst met anderen Heroes4future. Hiervoor krijg je een jaar toegang tot het Heroes4Future platform. Je leert niet vanuit stress en wel vanuit intrinsieke motivatie., daarom kan je leuke vernieuwende interventies verwachten die zorgen dat je in beweging komt. 

Helderheid en duidelijkheid

Sterke kanten worden zichtbaar gemaakt en het wordt duidelijk hoe je deze voor je laat werken en ontwikkelt ten behoeve van  werk, je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en privé behoeftes en wensen.

Antwoorden op je vragen 

Niet alleen willen weten wat je kan en welke richting je op kan. Erin duiken en verwezenlijken maakt het programma compleet. Heroes willen doorgroeien.  

Aan het eind van het programma gaat het je steeds beter af om in makkelijke, maar ook  in lastige of uitdagende omstandigheden  jezelf te zijn en te doen wat je écht wil, zonder de angst voor de kritiek die je tegen komt.

 

Zes modules

Het programma bestaat uit zes modules met elk vier lessen waarmee jij voor jezelf helder krijgt wat je waarde is, wat je wilt en hoe je dit inzet in de praktijk. Wil je persoonlijk groeien dan is het essentieel dat je weet wat je te bieden hebt en hoe je dit dan inzet.

Groepsbijeenkomst

Elke maand, nadat je de module doorlopen hebt komt de groep (maximaal zes deelnemers) bij elkaar. De groepsbijeenkomsten zijn interactief, zet je aan tot groei en zijn leuk. Samen delen is van waarde!

Op je eigen tijd

De modules, lessen en oefeningen vind je in  de online omgeving. Je kan dus wanneer jij wilt op elke plek de lessen volgen en uitwerken. 

Werkboek

Iedere deelnemer krijgt een werkboek waarin opdrachten uitgewerkt worden, notities in gemaakt kunnen worden en de vragen voor de bijeenkomst worden genoteerd.

Extra

In de online omgeving vind je verdiepende informatie, kan je met elkaar chatten en tussendoor vragen stellen.

Sarina heeft me geholpen bij het creëren van inzicht en overzicht. Door haar kennis van processen in veranderingen, goed kunnen luisteren en het stellen van sterke vragen heeft ze mij geholpen om de kwaliteit van werken en daardoor leven te vergroten. Ik sta nu sterken in mijn schoenen en blijf stappen zetten om me verder te ontwikkelen.

Ze is een snelle denker, creatief en een gevoelsmens. Ze daagt je uit tot ontwikkeling op een nuchtere manier waardoor ik stappen ben gaan zetten vanuit wie ik ben. Humor ontbreekt niet en ze heeft een rugzak met aanvullingen in de vorm van beelden en filmpjes. 

Marieke

Sales en reserveringen

Inhoud van het programma

Interesse

Het Heroes4Future programma is de eerste stap naar werk waarin alles samenvalt: dat wat je kan, wat je echt leuk vindt en waarmee je van waarde bent. Een compleet programma voor €595,=.

Ik kijk er naar uit om samen met de andere deelnemers én jou te werken en stappen vooruit te zetten.  Kom in actie als je wilt werken aan je ontwikkeling op een leuke manier waarbij je grotendeels zelf bepaald wanneer je dat doet. 

Meer informatie

Wil je voordat je aan dit programma begint kennis maken dan maak ik graag een afspraak met je. Tijdens deze kennismaking krijg je meer informatie over het programma kan ik je het één en ander laten zien. Stuur me een bericht als je vrijblijvend wilt kennis maken. Ik maak tijd voor je zodat je kan beoordelen of dit programma bij je past. Of meld je aan voor de leuke avond.

Wil je nu al vast wat meer weten over Rightinplace en Sarina:

 

In company

Het programma wordt ook in company aangeboden. Neem contact op via de chat of sarina@rightinplace.nl voor meer informatie.

Heb je een vraag of wil je ook deelnemen aan Heroes4Future vul je gegevens in!

× Stuur een bericht