Interim HR advies of ondersteuning

Tijdelijk extra handen nodig in verband met een project, verzuim, vacature of verlof? Op een flexibele manier bied ik ondersteuning. Ik heb een voorliefde voor het onderwijs, zowel PO als VO. Maar ook in de  jeugdzorg, gehandicaptenzorg en MKB voel ik mij als een vis in het water. 

Personeel en organisatie is mijn fundament. HR is voor mij ondersteunend aan de organisatie. Iedereen moet zich zo optimaal mogelijk kunnen inzetten ten behoeve van de organisatie. Doen waar je goed in bent, energiek, met plezier en vanuit zichzelf graag een stapje extra willen doen. Dat betekent beleid en processen die noodzakelijk zijn, bij de organisatie passen en mee kan groeien met de ontwikkeling van de organisatie. 

Ik ben de organisatie graag van dienst met mijn ondersteuning, advies en kennis. Meer informatie over wie ik ben en wat ik kan betekenen, ik kom graag vrijblijvend langs om kennis te maken. Voor meer algemene informatie https://www.linkedin.com/in/sarinakooij/ 

Een flexibele oplossing voor operationele, tactische of strategische personeelsvraagstukken

Anders Durven Doen

Als organisatie sta je ergens voor. Dat wordt succesvol als ook het beleid daarin ondersteunend is. Beleid dat voldoet aan de wet en regelgeving en toch uitstraalt en ondersteunend is aan de richting die de organisatie op wil. Samen maken we HRM en het beleid passend om de eigen richting te bepalen.