Kick Start

Er is meer uit te halen.

Verlang je naar duidelijkheid en wil je weten welk werk je echt leuk vindt en waarom? Zie je eigen kernkwaliteiten en weet wat je onderscheid en ga dit direct in de praktijk gebruiken om meer uit je werk te halen. Kick Start!

 

Herken je dit?

Dat wat je goed kan en mensen je mee complimenteren vind je niet (meer) leuk om te doen.

Je hoort van anderen je bent hier echt goed in. Ze vertellen je waar ze vinden waar jij voor zou moeten gaan, wat bij je past omdat je dat goed kan. Dat doet je twijfelen en remt je om te gaan waar jij echt blij van wordt.

Ken je je eigen kwaliteiten en talenten echt?

Wat je goed kan en leuk vindt zie je zelf niet meer goed, omdat dat meestal moeiteloos gaat. Hierdoor weet je niet goed voor welk werk je nu echt geschikt bent. Als je wel weet wat je graag wilt, lukt het niet om dat duidelijk te maken op je werk of keuzes te maken in je loopbaan, zodat je dat wel bereikt.

Je doet veel, en toch heb je het gevoel dat er meer in zit.

Je houdt van afwisseling, bij veel van hetzelfde haak je snel af. Daardoor heb je nu veel verschillende taken en ballen in de lucht te houden. Toch heb je het gevoel dat er iets mist. Je wilt duidelijk krijgen wat je wilt en hoe je er kan komen.

De urgentie om een stap te doen en je ideëen en dromen realiseren ontbreekt waardoor er eigenlijk niets verandert.

Je hebt een inkomen, fijne collega’s en toch toch knaagt er iets. Doordat je vindt dat je toch tevreden zou moeten zijn zet je geen stappen in de richting die je graag zou willen. Je mist de stok achter de deur of het opstapje dat je de drempel over helpt.

Je verlangt ernaar om meer tijd te besteden aan dingen waar je energie van krijgt en voor jou zinvol zijn.

Werk creëren of vinden wat zo bij je past dat je het niet ervaart als werk. Dat je doet waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en van toegevoegde waarde is voor jou, je directe omgeving en/of de wereld een beetje mooier maakt.

Je wilt een stap vooruit doen, maar het komt er niet echt van. Help jezelf door deel te nemen aan de Kickstart.

Hoe het in de praktijk werkt

Vrijblijvende intake: 

Eerst bepalen we na een uitgebreide vrijblijvende intake wat jij nodig hebt om een stap vooruit te komen en daarna zelf verder te gaan.

Op maat

De kick start bestaat uit 1 op 1 coachgesprekken (bij voorkeur in mijn praktijk maar online kan ook) en online supportsessies die je op een vrijdagochtend of woensdagavond kan volgen. Tijdens de intake spreken we af hoeveel 1 op 1 gesprekken en hoeveel online bijeenkomsten we plannen.

Starten

Binnen twee dagen krijg je de bevestiging van de gemaakte afspraken, en na tekenen en betalen kan je direct beginnen.

Voorbereidende opdracht

Je begint met de voorbereidende opdracht, de opdracht is de input voor de eerste 1 op 1 coachsessie.

Eerste 1 op 1 coachsessie

We beginnen altijd met je kwaliteiten in een 1 op 1 sessie van een uur. We sparren over wat je hebt terug gehad, wat je ervan vindt en maken helder hoe het komt dat jij niet ziet wat anderen wel in jouw zien. Of wat anderen jou zien doen, jou dat helemaal niet leuk lijkt. Je krijgt handvatten hoe je in de toekomst je zicht op je kwaliteiten niet verliest en leer hoe je deze informatie kan gebruiken om te gaan doen wat je wilt bereiken. De 1 op 1 coaching vindt zoveel mogelijk in mijn praktijk plaats voor het beste resultaat. Maar kan ook online, de keuze is aan jou.

Online sessie

Na de 1 op 1 coachsessie krijg je een opdracht mee om mee aan de slag te gaan. Tijdens de online sessie  kan je hier vragen over stellen, vervolgens ga je er daadwerkelijk mee aan de slag en na maximaal een uur bespreken we de opdracht en beantwoord ik je vragen.

Tweede 1 op 1 coachsessie

Kick start bestaat altijd minimaal uit twee 1 op 1 coachsessies. In de tweede sessie twee weken na de eerste brengen we focus aan, afhankelijk van jouw doel die we in de intake hebben bepaald deel ik ondersteunende kennis, beantwoord ik je vragen, sparren we, krijg je een spiegel voor en zetten we je in beweging. In dit gesprek wordt helder waar je de komende maanden aan wil werken en gaat doen wat je al heel lang wil.

Drie maanden

Gedurende drie maanden kan je wekelijks gebruik maken van een online sessie. Ook kan het zijn dat we vooraf hebben afgesproken dat jij meer 1 op 1 sessies hebt in de drie maanden, die plannen we nu in. Ook als je dan twee 1 op 1 sessies wil plannen we die in. Wil je meer sessies dan wat is afgesproken kunnen we het gedurende deze drie maanden nog aanpassen. Kortom de inhoud, opdrachten, sparren, spiegelen en richting stemmen we in dit op maat traject steeds af.

Valueren

Na de drie maanden kijken welke stappen je hebt gezet, welke stappen je nog wilt zetten en wat je kan helpen om zelf door te blijven gaan en te doen en de richting op te gaan die je wilt. Je kiest zelf of je dit gesprek van een half uur live of online wilt doen. 

Wat kan de kick start jou opleveren?

Je krijgt écht helder waar jouw goud zit.  

Je kan focus aanbrengen en krijgt meer grip op je werk en wordt hierin steeds minder afhankelijk van anderen.

Je kan in je zoektocht naar werk wat echt bij je past aangeven waarom jij geschikt bent voor die baan.

Kiezen wordt makkelijker, je kan voluit ‘Ja’ zeggen tegen een aanbod, maar ook  ‘Nee’  zonder het te hoeven uit te leggen en  zonder twijfel of je misschien iets laat lopen wat ook leuk was geweest.

Je weet wat je kan doen om je eigen werkplezier naar een hoger level te krijgen.

Het helpt je bij sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken en feedback. Je krijgt meer invloed op de invloed van opmerkingen van anderen en situaties op het werk.

Ik heb ervaren dat Sarina op een heel kundige en prettige manier mijn motor wist aan te zwengelen richting inspiratie, kwaliteiten en beeldvorming met betrekking tot werk waar ik blij van wordt. Op dit moment heeft zij mij geholpen een start te maken naar weer mogelijkheden zien, durven te denken dat wat ik zou willen doen mogelijk is. Dit geeft een bevrijdend, enthousiast en blij gevoel.

Silvia

Orthopedagoog

Investering

Drie maanden deelnemen vanaf €199,- excl. btw. (betaling in termijnen is kosteloos mogelijk)

Daarvoor krijg je twee 1 op 1 coachgesprekken van een uur en drie maanden lang wekelijks een sessie waarin je antwoorden krijgt op je vragen en je werkt aan jouw opdracht of thema.

Deze basis is uit te breiden op de manier die bij jou past met 1 op 1 coaching of een verlenging van de online ondersteuning.

 

Wil je weten of de kick start geschikt is voor jou

De mensen die je voor gingen vonden het meestal prettig om vooraf te overleggen of dit is wat bij hen past en kan helpen.

Ze vonden het vaak best spannend om met een coach aan de slag te gaan, omdat ze vaak niet echt zijn vastgelopen.

Ik krijg vaak de vraag moet ik het zelf betalen of vergoed mijn werkgever dit? Vaak is het mogelijk dat de werkgever dit voor je betaald. Neem gerust contact op, dan vertel ik je hier meer over.

Wil je ook graag eerst contact, heb je een vraag of ben je benieuwd of de kick start jou verder kan helpen, dan maak ik graag tijd voor je vrij om te overleggen.

Stuur gerust een bericht via de app of onderstaand formulier, dan neem ik contact met je op om af te stemmen wanneer het jou het beste uit komt om elkaar te spreken.

Nieuwsgierig welke mogelijkheden voor loopbaancoaching er nog meer zijn? Bij aanbod vind je meerdere mogelijkheden.

Ik wil deelnemen of graag overleggen

× Stuur een bericht