Event

Let’s get together

Data Leuke avond

In verband met de lockdown kan de leuke avond voorlopig even niet georganiseerd worden. Zodra er weer mogelijkheden zijn wordt het hier vermeld.

Je kan wel gratis deelnemer worden van het platform: meld je hier aan.

21 januari 2021 (geannuleerd)
20.00 uur tot 21.45 uur. Inloop vanaf 19.30 uur

Locatie: Zeewolde, Gildenveld 18A

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Data

18 okt 2020 Pilot

Gestart

Voorjaar 2021

Deelnemen aan het platform

Let’s get together!

Als je net zo bent als de meeste mensen met wie ik werk, dan wil je met je werk écht iets bijdragen. Het moet zinvol, nuttig en goed zijn. Dan ben je betrokken en is werk leuk.

Je bent een harde werker, ziet snel wat beter kan en schroomt niet om dat te uiten. Ontwikkelen is een basisbehoefte en wilt afwisselend werk doen dat bij je past, omdat je na een dag werken opgetogen en opgewekt van je vrije tijd wil kunnen genieten.

Herkenbaar?

Dan kan het zo maar eens zijn dat je dat gevoel nu even niet kan vinden. Simpelweg omdat je de afgelopen tijd overvraagd wordt op je werk, heel veel online werkt, of zonder werk zit en heel graag weer aan het werk wil.

Het gevoel van toegevoegde waarde is wat weggezakt. Je loopt bijna over of bent onzeker of je je baan behouden kan.

Ik merk bij mijn klanten, oud collega’s en vrienden dat we door het online werken of de werkdruk de basisbehoefte van contact hebben met anderen missen.

Al maanden staat het een en ander op zijn kop en mis je wat je nodig hebt om te ontwikkelen, dingen te doen die je echt leuk vindt, of die (andere) baan te vinden.

Het lijkt vooral te draaien om voorzichtigheid en  dit eerst maar zien te overleven. Dat is nu net waar jij wat lamlendig van wordt. Het is dus helemaal niet zo gek als je momenteel minder energie en inspiratie hebt en je werkplezier dalend is.

Het liefst zou ik je nu aanbieden waar jij naar op zoek bent, zodat je weer lekker kan doen wat je goed kan en je door kan.

Dat kan ik niet even voor je regelen. Wat ik wel kan doen voor je is een leuke avond organiseren, waar je energie, ideeën en waardevolle bijdrage weer ervaart en er weer even tegen kan. Zodat je waar jij naar op zoek komt sneller dichterbij komt.

Bij deze ben je uitgenodigd, omdat als jij je hierin herkent je vast blij wordt van deze avond.

Je krijgt informatie en een kijkje achter de schermen van Heroes4Future die normaal alleen toegankelijk is voor klanten.

Wil je iemand meenemen, van harte welkom. Neem een print mee van de uitnodiging dat je is je ticket voor gratis deelname.

Dus kan jij wel wat energie en inspiratie gebruiken, kom dan naar één van de avonden.

Ik kijk ernaar uit je daar te zien!

 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht