Logeerhuis

We bieden kleinschalige logeeropvang aan tijdens weekenden en vakanties. De logeeropvang is voor tieners die in gezinshuizen wonen.
Oprechte aandacht, een persoonlijke op maat benadering én rust, veiligheid en plezier vinden wij belangrijk.

Route56

De naam Route 56 benadrukt het belang van het begeleiden van jongeren op hun reis naar volwassenheid en het leggen van een solide basis voor de toekomst. Het acroniem “route’ benadrukt de belangrijke elementen van dit proces namelijk

Regulatie
Ontwikkeling
Uitdaging
Toekomst
Empowerment

Het accentueert ook de nadruk die het logeerhuis legt op het bieden van begeleiding en ondersteuning aan jongeren om hen te helpen hun weg te vinden en zich te ontwikkelen tot zelfstandige en veerkrachtige volwassenen. Het benadrukt ook het belang van het stellen  van doelen en uitdagingen om jongeren te motiveren en te inspireren om hun toekomst met een positieve blik in te gaan.

Kleinschalig

Per weekend/vakantie bieden wij plek aan twee tieners. 

Voor de professionele begeleiding tijdens de weekenden is Sarina verantwoordelijk. Sarina is toegepast psycholoog i.o. We vinden het belangrijk om goed contact te hebben en af te stemmen met gezinshuisouders en ambulant begeleiders van de gezinshuizen waar de tieners wonen.

Martijn ondersteunt in de begeleiding en bij de activiteiten. Onze kinderen doen waar mogelijk mee met de activiteiten. 

Ontspanning en plezier

Iedere tiener heeft een eigen kamer. De logeerdagen zijn erop gericht om een rustig, ontspannend en leuke tijd te hebben. We doen veel  creatieve activiteiten en spelletjes en kijken graag een film met elkaar. Onze tuin biedt voldoende ruimte voor buiten activiteiten en waar passend en gewenst gaan we een aantal keer per jaar een dagje uit.

Beschikbaarheid en contact

Op dit moment hebben we tot februari 2024 geen langdurige plaatsen beschikbaar. Heb je vragen over wat we doen? Of interesse in de logeeropvang? Neem gerust contact op, dan kunnen we je beter informeren.

× Stuur een bericht