Empowering@work

Je zoekt! En hebt nu gevonden! Die twijfel als je nu kiest, wat laat je dan los. Eigenwijs dat ben je niet, anders, dat is het vaak wel. Je aanpak voor oplossingen, ontwikkeling en kwaliteit gaan net even verder dan het gewone. Precies dat doen geeft je energie. Precies dat is ook heel spannend. Ook nu voel je het….er gebeurt iets. En is dat verlangen naar het onbekende en tegelijk twijfel. Nu sta je op dat randje om te kiezen. De stap naar het ‘onbekende’. Het ‘onbekende’ wat bekend is. Al vele malen beleefde je het bijna levensecht. Tot je de dekens van je afsloeg, je aankleedde en naar je werk ging. 

Stap voor stap ervaren dat wat je anders maakt geen last, maar kracht is.

Ik help jou ‘stoere sensitieveling’, ‘grappige doordenker’, ‘rustige stuiterbal’, ‘creatieve diesel’ of welke andere combinatie op jou van toepassing is je positief anders kijken naar jezelf, je gaat jezelf inzicht geven in wat je drijft en echt van waarde is voor jou. We boetseren je baan  naar werk dat bij je past en waar je meer energie van krijgt, doordat je op ‘eigenwijze’ keuzes maakt

“Je bent niet kapot en hoeft niet gerepareerd te worden”

Hoe vaak ik niet de woorden: dat is toch logisch heb uitgesproken. De kleine verschillen die ik zag. Aanvoelde wanneer er iets was met een collega, of wanneer ik zag dat iemand iets anders nodig had en ik niet begreep waarom anderen dat niet zagen. Een oplossing die ik aandroeg niet werd begrepen en een aantal maanden later door een ander werd gedeeld en heel enthousiast werd ontvangen.

De zoektocht naar ‘anders’ voelen en niet snappen wat er dan ‘anders’ was. Wat moest ik kiezen, welke richting moest ik op. Vol enthousiasme koos ik voor nieuwe uitdagingen, maar ik was er vaak ook sneller op uitgekeken dan mij lief was. Vele boeken, tips en adviezen, het leek de oplossing en toch het werkte vaak niet. Ik prikte er op één of andere manier doorheen, kwam er niet verder mee, hield het niet vol. Ik voelde me niet gezien en begrepen en kwam maar niet waar ik wilde zijn. Ik wist dat ik iets anders wilde, hoe ik dat moest doen, welke richting ik op moest was soms moeilijk te bepalen. uitvinden.

Alles wat ik leerde tijdens deze zoektocht de boeken, coaching en opleidingen zet ik in, zodat jij gaat zien hoe krachtig je bent. Je bent niet kapot, jij bent jij en hoeft niet gerepareerd te worden. Ik zet je niet in je kracht, want dat kan ik niet. Ik heb niet één oplossing die voor jou helpt. Ik help je wel te zien wat je zelf niet meer ziet, wat jou maakt wie je bent en waarom je van meerwaarde bent. Hoe je je eigen keuzes kan maken en staat voor de richting die je op wilt. Ik geloof niet in het oplossen van problemen, maar wel in zelfkennis, waarde(n)vol leven en voorkomen van problemen door het opbouwen van veerkracht. Dat doe ik door je uit te dagen met creatieve interactieve oefeningen, het delen van kennis over je brein, gevoelens (mentaal) en je lijf (fysiek), omdat als je meer energie wil het één niet zonder het ander kan.

Sarina – Loopbaancoach Rightinplace

Je wilt:

 • Meer doen van waar je goed in bent;
 • Jouw richting en doelen ontdekken;
 • Doen wat past en wat jij belangrijk vindt;
 • Meer plezier en nog meer energie;
 • ‘Op eigenwijze’ keuzes maken;
 • Ervaren dat zoals jij bent van meerwaarde kan zijn.

Tijdens het traject van 6 maanden:

 • Inzicht krijgen in wie je bent en wat jij wilt;
 • Weten waarom je doet wat je doet en hoe je waar nodig wijzigingen aanbrengt;
 • Sterke punten en talenten, hoe en wanneer zet ik deze in zodat ze bijdragen aan wat ik wil bereiken.;
 • Ontdekken wat je drijft en welke kant je op wilt
 • Meer kennis over hoogsensitibiteit-hooggevoeligheid, ons stressysteem, brein, emoties, vanuit wetenschappelijk onderzoek praktisch vertaalt en toepasbaar vertaalt;
 • Het boetseren, creëren of vinden van werk waar je plezier in hebt, houdt en energie van krijgt;

Kleine stappen

Je wordt uitgedaagd om op de rand van je comfortzone te werken. Dat betekent dat we zoeken naar de plek waar je  durft te doen, waar het een beetje spannend voelt, maar niet te ongemakkelijk. “Kleine stappen” zorgen voor duurzame oplossingen.

Locatie

Dat stemmen we vooraf af, het is afhankelijk van de reisafstand en je wensen. We vinden altijd een passende oplossing.

Voor wie

Wanneer je twijfelt over de richting die je op gaat, merkt dat je werkplezier niet meer altijd op het niveau is als dat het was. Denk jij ook dat coaching voor mensen is die zijn vast gelopen,ontslagen zijn of worden, problemen hebben met de werkgever of ziek thuis zijn dan heb je dit traject nog niet gedaan. Het is juist voor de mensen die niet zijn vastgelopen, die juist pro-actief handelen, niet afwachten, willen genieten van wat ze kunnen en wie ze zijn. Soms raakt dat wat naar de achtergrond zonder dat je het door hebt gehad door het echte leven wat tussendoor komt. HSPower@work is een traject voor jou als je weer meer wilt doen van waar je goed in bent, plezier hebben in je werk, wil ontwikkelen en meer energie wil krijgen van je werk.

Ervaar je veel stress, ben je echt moe en wil je wel weer wat hierboven beschreven staat, dat kan, maar om een goede basis te leggen is veerkracht@work voor jou de beste eerste stap. Beide trajecten volgen (VIP) kan ook, je ontvangt dan een jaar lang coaching en begeleiding voor €3950,= exclusief btw.