Ontdek deze dag jouw weg naar energieker werken en leven

 

Nog meer moeten om minder te moeten? Nee! Dat kan anders.

Meer energie, minder stress? Ja natuurlijk maar; hoe dan? Hoe doe je dat, minder moeten zonder nog meer moeten. Snap jij het nog?

Jij gaat dat anders doen, op jouw manier!

Steeds vaker merk je op dat je geleefd wordt en vermoeider voelt dan je zou willen. Je wilt op zoek naar de manier die voor jou werkt om weer energieker en meer jezelf te zijn. Minder geleefd, je dromen gaan doen, tijdens, maar ook na een dag werken.

De enige manier die werkt is jouw manier. Hoe je die ontdekt? Samen met Energie@work!

Je bent niet de enige die

 • iets mist in zijn baan, maar er niet de vinger op kan leggen wat het is;
 • zich onzeker en (soms) anders voelt;
 • echt zichzelf wil zijn, maar toch (te) regelmatig aanpast aan anderen;
 • dromen en ideeën heeft, maar de tijd gaat voorbij en ze niet uitvoert;
 • wil ontdekken waar je energie van krijgt zonder uren daaraan te moeten besteden;
 • fitter en energieker wil genieten van werk en het leven.

Doen en opladen

Na een dag werken ben je uitgeblust. Tijd om het anders te gaan doen.  Wanneer je ontdekt wat bij jou past, wat je wil, ontdek je de enige manier die werkt voor jou om met minder stress en meer energie te werken en leven.

Deze dag ga je voornamelijk doen en ervaren. Daarom zal je de theorie en kennis die we ook delen kunnen gaan toepassen in je dagelijks leven. Zo kan je na deze dag wat jij nodig hebt om daadwerkelijk fitter en energieker verder integreren in je werk en leven.

Deze dag

 • ga je ontdekken waar je staat,
 • krijg je inzicht in waar je heen wil
 • ga je richting in die jou energie geeft;
 • ga je begrijpen waarom wat je probeert te veranderen zo moeilijk is;
 • ontdek je wat jouw manier is om energieker te werken en leven.

Small groups

De training wordt gegeven door Maike en Sarina. Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt en de veiligheid ervaart. Dat is nodig om aan het einde van de dag energieker en met een blijvend resultaat naar huis te gaan. De groep is daarom maximaal 8 personen. De training gaat door vanaf 4 personen.

Wanneer en tijden

Datum: 7 februari 2020

Inloop: 9.15 uur

Aanvang: 9.30 uur

Afsluiting: 16.00 uur

Locatie

Onze unieke locatie staat letterlijk midden op de hei, in het midden van het land en is goed bereikbaar. Het is echt een dag voor jou, er helemaal even uit zijn. Welk seizoen het ook is, op de weg richting de locatie toe kom je al tot rust. Wij zijn de enige bij deze locatie. Het is daarom een ideale plek om een dag op te laden, ontdekken wat jij nodig hebt en wat werkt voor jou.  

Inclusief koffie/thee arrangement en lunch.

Eénmalige unieke kans

Eens moet de eerste keer zijn. Deze training is ontstaan door de vraag van mensen die interesse hadden in het coachtraject energie@work, maar graag eerst wilde kennismaken of maar interesse hadden in een deel van het traject. Daar hebben wij gehoor aan gegeven. Daarom heb je nu de kans om deel te nemen aan deze training voor een introductieprijs van €199,= (inclusief btw)

Inschrijven

.
Sarina

Sarina

Loopbaanspecialist, coach en eigenaar Rightinplace

Mijn expertise is om te werken aan energiek(er) werken en leven. Ik geloof niet in één en dezelfde oplossing voor iedereen. Waar ik wel in geloof is helder krijgen wat jij nodig hebt om meer te gaan doen van wat je wil en waar je blij van wordt. Je loopbaan en werk vormgeven met positiviteit op een manier die bij jou past.

Mijn creativiteit, nieuwsgierigheid en kennis over ontwikkeling en organisaties helpen jou dingen te zien die je eerder niet zag. Ik reis een stukje met je mee zodat je het werk en de passende werkplek vindt waar je met plezier kan werken.

Maike

Maike

Life- en Leefstijlcoach eigenaar Mind-Sense-Go

Het leven gaan leven zoals je dat graag wilt en de dingen doen waar je echt blij van wordt. Daar ondersteun ik je bij. Zelf weer de regie hebben over fysieke en metale energie. Tijd voor jezelf kunnen vinden en nemen.

Samen met jou maak ik een brug tussen weten wat werkt voor jou en het kunnen toepassen in je leven. Waar wil jij heen? Hoe wil jij je voelen? Wat gun jij je toekomstige zelf? Eigenlijk is energie@work een groot cadeau voor jezelf en daarmee ook voor je omgeving! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen om je eigen weg te vinden en te gaan toepassen die past bij wie jij bent met een passende leefstijl.