Rightinplace

 

Welkom bij Rightinplace! Mijn naam is Sarina Kriek-Kooij, en ik ben de eigenaar van Rightnplace. Ik ben gepassioneerd om tieners in de roerige pubertijd te ondersteunen en een stabiele (woon)plek te bieden. Daarom staan de deuren van ons huis open voor tieners die een logeer- en gezinshuisplek nodig hebben. Naast het gezinshuis Route56 is ook De Bakbox, een activiteit voor tieners en ouder(s) onderdeel van Rightinplace. Meer over De Bakbox vind je op www.debakbox.nl.

 

Als toegepast psycholoog i.o. en met een diepgewortelde overtuiging dat elk kind het recht heeft op een veilig plek  besloot ik in 2023 met Route56 te starten. Rightinplace was sinds 2016 al mijn onderneming en daarom vind je Route56 en De Bakbox beide terug bij Rightinplace.nl

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe iemand die je ziet en in je gelooft een positieve impact kan hebben op je ontwikkeling en toekomst. Al vanaf 2016 is het de missie van Rightinplace om dat door te geven.

Als fervent thuisbakker en vanuit de onderbouwde positieve effecten die samen bakken met kinderen en tieners heeft, besloot ik De Bakbox op te richten. De onderbouwde voordelen van deze activiteit lees je hier. De opbrengsten van De Bakbox gaan naar de jongeren van het gezinshuis die al op jonge leeftijd zichzelf moeten redden in de maatschappij en de (financiële) steun voor studie of woonhuis vanuit thuis niet hebben.

Met Route56 willen we een brug slaan tussen gezinnen/ jongeren die op zoek zijn naar een gezinshuis en onze wens een positieve bijdrage daarin te leveren. Ik geloof dat een gezinshuis een prachtige optie kan zijn voor jongeren die (tijdelijk) niet bij hun biologische ouders kunnen wonen. We streven ernaar om de jongere warmte, zorg en stabiliteit te laten ervaren, essentiële elementen voor hun welzijn en ontwikkeling.

Ik geloof sterk in de kracht van het netwerk en samenwerking waar mogelijk. Daarom zetten we ons in om gedeeld opvoederschap binnen de mogelijkheden vorm te geven. We werken samen Triade-Vitree en hun ervaren professionals,  om ervoor te zorgen dat we kwalitatieve zorg bieden. We streven ernaar om het netwerk van de jongeren die bij ons wonen te vergroten en ze te begeleiden naar zelfstandig wonen en een baan die bij ze past.

 

Ik ben blij dat je de tijd hebt genomen om meer over ons te weten te komen. Ik hoop dat de website je meer duidelijkheid heeft gegeven en je de juiste informatie heeft verstrekt. Is dit niet zo, neem dan echt even contact met me op. Samen komen we vast verder en kan ik wellicht je vragen wel beantwoorden.

Als je suggesties wilt delen of gewoon wilt praten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Met warme groeten,

Sarina

(H)erkennen van de unieke mix van talenten, sterktes en toekomstdoelen!

Opleidingen en trainingen:

Hogeschool Saxion
Toegepaste Psychologie, Hoofdstroom gezondheidspsychologie
afronding: 2024

Triade Vitree
Training Zorgen voor Getraumatiseerde Kinderen (2023)

The School of Play
Moed om te Falen, Faalkundige/mindsetopleiding (2021)
Lef om te Stralen (2019)

GaveMensen
Post hbo Psychologie van hoogsensitiviteit, hoogsensitiviteitsexpert (2018)

Hogeschool Windesheim
Post Hbo leergang Talent- en loopbaancoaching (2016)

Meer opleidingen, trainingen en werkervaring vind je op mijn LinkedIn profiel. 

Lidmaatschap beroepsvereniging van toegepast psychologen: NBTP.

 

× Stuur een bericht