Rightinplace

Over Sarina, eigenaar en coach

 

Straaljager

Van een deelnemer van de opleiding Het Lef om te Stralen waar ik trainer was kreeg ik de functietitel straaljager. Nog steeds gebruik ik titel graag. Lees de rest als je wilt weten hoe het zit.

 

Leave a little sparkle wherever you go

Ieder talent heeft evenveel waarde

Ik geloof dat ieder talent evenveel waarde heeft, dat ongekend talent zijn zichtbaarheid verliest als het uitdooft door het als problematisch of lastig te bestempelen. Daarom jaag ik er graag naar, want ongekend talent dat gaat stralen kan het verschil maken voor een gelukkig leven en wat iemand echt belangrijk vindt op deze wereld. 

Voor mij is het belangrijk dat ongekend talent meer gaat stralen. Ik ben met Rightinplace gestart om een veilige omgeving te bieden waar niets te gek is en iemand zichzelf kan zijn. De juiste plek voor het zien en ontwikkelen van talent en ideeën en dromen te gaan realiseren. Voor iedereen die heeft gehoord of gevoeld ‘anders’ te zijn dan de gemiddelde groep klasgenoten op school of collega’s op het werk. Voor iedereen die is gaan geloven wat anderen over ze zeiden en niet fijn voelt.

 

Wat kan je verwachten

Als je met mij werkt reken er dan maar op dat je op een prikkelende, maar aardige manier uitdaag. Ik ben nieuwsgierig naar jou, geïnteresseerd in jouw talenten en wat je écht leuk vindt om te doen. Nog belangrijk vindt ik het dat jij je waarde gaat zien en ontdekt wat je kan en wilt. Niks is bij mij te gek en ik bied je een plek waar je jezelf kan zijn.

De sterke kanten benadering is mijn uitgangsput en wat ik aanbied is onderbouwd vanuit wetenschappelijk onderzoek. Positieve psychologie, Deep Learning, Polyvagaal theorie de wetenschap om te floreren vormen de basis onder het aanbod van Rightinplace. Jij bepaalt de doelen, en wordt passend ondersteund zodat je ze kan bereiken.

 

Opleidingen en werkervaring

Ik ben opgeleid tot talent- en loopbaancoach aan de hogeschool van Windesheim en toegepast psycholoog i.o. bij Saxion in Deventer. In combinatie met mijn brede werkervaring op het gebied van werk en talent binnen diverse organisaties (HRM en coach) en mentor en coach in het onderwijs (po/vo/mbo) heb je te maken met iemand die de verbinding tussen talent, studie en werk kan maken. 

 

Neem contact met mij op

Heb je interesse dan maken we altijd eerst vrijbljvend kennis. Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken voor een kennismaking neem contact op via onderstaand formulier. 

Klanten van Rightinplace

Lees meer over de klanten met wie ik werk. 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht