Over Sarina

 

 

Ieder talent heeft evenveel waarde

Ik geloof dat ongekend talent, de waarde verliest als het uitdooft door het met problematisch of lastig te bestempelen. Voor mij is ongekend talent zichtbaar maken en waarderen dat wat het verschil kan maken voor de toekomst. 

Rightinplace biedt een veilige omgeving waar elk talent en elke droom en idee welkom is.  

Leave a little sparkle wherever you go

Wat kan je verwachten

Reken er dan maar op dat je op een prikkelende, maar aardige manier uitgedaagd wordt. Ik ben een professioneel die houdt van plezier en een lach, maar ben vooral nieuwsgierig naar jou, geïnteresseerd in jouw talenten en wat je écht leuk vindt om te doen. Nog belangrijker vind ik het dat jij je waarde gaat zien en ontdekt wat je kan en wilt. Niks is bij mij te gek en ik bied je een plek waar je jezelf kan zijn.

De sterke kanten benadering is mijn uitgangsput en mijn werkwijzen is onderbouwd vanuit wetenschappelijk onderzoek. Positieve psychologie, Deep Learning, Polyvagaal theorie en flow vormen de basis onder het aanbod van Rightinplace.

Opleidingen en werkervaring

Ik ben opgeleid tot talent- en loopbaancoach aan de hogeschool van Windesheim en toegepast psycholoog i.o. bij Hogeschool Saxion in Deventer. In combinatie met mijn brede werkervaring op het gebied van werk en talent binnen diverse organisaties (HRM en coach) en mentor en coach in het onderwijs (po/vo/mbo) heb je te maken met iemand die de verbinding tussen talent, studie en werk kan maken. 

 

Neem contact met mij op

Heb je interesse dan maken we altijd eerst vrijbljvend kennis. Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken voor een kennismaking neem contact op via onderstaand formulier. 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht