Meer lef om te doen waar je goed in bent, met meer plezier en energieker werken vanuit wie je bent, afgestemd op en samen met anderen. Meer zelfinzicht en vanuit daaruit groeien en zien dat daar de kracht zit. Samen met werkgever en  werknemers de succesvolle gewenste ontwikkeling en verbinding bereiken door moedig en toekomstbestendig leiderschap van werkgever, leidinggevenden en werknemers.

Betekenis van het kompas van Rightinplace

Het kompas geeft niet zomaar de richting aan. Een kompas vraagt je om eerst na te gaan denken over de gewenste richting. Ga je de juiste kant op? Is het de juiste weg, jouw weg of de weg die anderen je hebben aangewezen? Is er iets op je pad dat je tegen houdt? Wat weet je al, kan je al en hoe kan je dit gebruiken.

Dan je eerste stap, je gaat ervoor, jouw innerlijke kompas. Je laat je steeds minder afleiden door wat anderen vinden of sturende zaken van buitenaf. Het kompas gaat niet zeggen welke kant je op moet en ook geen uitgestippelde routebeschrijvingen geven, maar hoe meer je gaat voelen en zien welke richting je op wilt hoe beter je je richting weet en wat je moet doen om die richting in te gaan.

Meestal vrolijk, enthousiast en een beetje gek met een vleug zachtheid. Ik hou van lachen tot ik buikpijn heb en kan ook oprecht verwonderd, heel serieus, geraakt of tot tranen geroerd zijn door een persoon, goed gesprek, muziek -alle genres door elkaar en lekker hard in de auto- of iets prachtigs in de natuur. Ik heb een popcornhoofd dat nooit uit staat, geniet meestal erg van datgene wat ik daarvan kan realiseren met gave mensen om me heen. Ik ben een Popeye op hakken die niet zomaar opgeeft en het verschil wil maken. 

Mijn fundament is personeel en organisatie waarbij het bij mij gaat om mensen, mensen en… mensen. De verbinding maken tussen de verschillen, de meerwaarde daarvan inzichtelijk maken, zodat er met meer plezier, energieker en dus beter gewerkt wordt. 

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in loopbaancoaching, hoogsensitiviteit en energiek werken. Je ziet me stralen en genieten bij elke stap die mijn klanten zetten in de richting die zij hebben gekozen. Ik maak het verschil als verbinder tussen werkgever, leidinggevende en medewerker. Werken aan een goede samenwerking, zodat iedereen zo moeiteloos mogelijk kan doen waar hij of zij goed in is, het sturen in eigen handen nemen en met elkaar van meerwaarde zijn. Kijken naar waar we goed in zijn en beter kunnen worden in plaats van de focus op waar we minder goed in zijn.

Tijdens mijn loopbaan heb in verschillende branches ervaring opgedaan. Het bedrijfsleven, verschillende soorten organisaties in de zorg en het primair en voortgezet onderwijs. Wat ik heb gedaan en doe lees je hieronder

CV
Sarina haar passie is mensen en organisaties die willen werken zoals ze zijn en dat zichtbaar willen maken op de manier die daar bij past. Ze heeft de opleidingen Personeel & Arbeid, Personeelsmanagement, Loopbaan- en talentcoach, de psychologie van hoogsensitiviteit en Moed om te Falen afgerond. 

Wat klanten vooral waarderen en gebruik van maken is haar kennis over organisatieontwikkeling, leiderschap en wet- en regelgeving met betrekking tot personeel. Door het luisteren en het praktisch toepassen van wat echt bij de werkgever past maakt dat het op maat werk is wat ze levert. Het opbouwen, herzien van personeelsbeleid, nieuw leiderschap en reorganisaties is waar ze werknemers en werkgevers bij heeft ondersteund. Als opgeleid Moed om te Falen trainer en co-trainer van de opleiding Het Lef om te stralen traint ze diverse doelgroepen op een speelse professionele manier naar nieuw leiderschap en betere samenwerking.

Netwerk HSP Begeleiding Nederland

Samenwerking met deze kundige professionals

GaveMensen

GaveMensen

Xandra van Hoof

Bij GaveMensen kom ik altijd even thuis. Verbinding, kennis tanken, ontwikkelen, (schater) lachen, genieten, delen, veiligheid, rust en leren zijn de rode draad. Ik heb niet voor niets alle opleidingen daar gevolgd. Het is daarom genieten dat ik als co-trainer van de opleiding Het Lef om te Stralen met GaveMensen in verbinding blijf, mag bijdragen en werken aan en in een omgeving waar gave dingen gebeuren, cursisten even ‘thuis’komen. Samenwerken met dit gave team en bijdragen aan een superwaardevolle opleiding (die je nergens anders vindt) voor (loopbaan)coaches is een kadootje. Daarnaast mag ik ook de door Xandra ontwikkelde training Imperfect Onderweg inzetten voor hoogsensitieve mensen en aanvullen met mijn coaching. 

Mind Sense Go

Mind Sense Go

Maike Nederveld

Maike is topper, een wandelende encyclopedie die de diepte ingaat om boven water te krijgen wat jou helpt om verder te komen. Zij maakt samen met jou een brug door haar kennis over hormonen, neurotransmitters, overprikkeling en stress te verbinden met voeding, beweging en zelfzorg. Maike kan je uitleggen waarom het je niet lukt om van de bank te komen, wat er gebeurt als je toch weer eet wat je eigenlijk niet wilt eten. Ze helpt jou om je eigen weg te vinden die past bij wie jij bent met een passende leefstijl. Daarbij is ze ook echt een mensen mens die jou ziet, duidelijk, maar wel rekening houd met je mogelijkheden. Een geweldige aanvulling waarmee ik samen werk in de veerkracht@work trajecten.