Meer lef om te doen waar je goed in bent, met meer plezier en energieker werken vanuit wie je bent, afgestemd op en samen met anderen. Meer zelfinzicht en vanuit daaruit groeien en zien dat daar de kracht zit. Samen met werkgever en  werknemers de succesvolle gewenste ontwikkeling en verbinding bereiken door moedig en toekomstbestendig leiderschap van werkgever, leidinggevenden en werknemers.

Betekenis van het kompas van Rightinplace

Het kompas geeft niet zomaar de richting aan. Een kompas vraagt je om eerst na te gaan denken over de gewenste richting. Ga je de juiste kant op? Is het de juiste weg, jouw weg of de weg die anderen je hebben aangewezen? Is er iets op je pad dat je tegen houdt? Wat weet je al, kan je al en hoe kan je dit gebruiken.

Dan je eerste stap, je gaat ervoor, jouw innerlijke kompas. Je laat je steeds minder afleiden door wat anderen vinden of sturende zaken van buitenaf. Het kompas gaat niet zeggen welke kant je op moet en ook geen uitgestippelde routebeschrijvingen geven, maar hoe meer je gaat voelen en zien welke richting je op wilt hoe beter je je richting weet en wat je moet doen om die richting in te gaan.

Sarina

Sarina

Eigenaar Rightinplace

Betekenis van het kompas van

Meestal vrolijk, enthousiast en een beetje gek met een vleug zachtheid. Ik hou van lachen tot ik buikpijn heb en kan ook oprecht verwonderd, heel serieus, geraakt of tot tranen geroerd zijn door een persoon, goed gesprek, muziek -alle genres door elkaar en lekker hard in de auto- of iets prachtigs in de natuur. Ik heb een popcornhoofd dat nooit uit staat, geniet meestal erg van datgene wat ik daarvan kan realiseren met gave mensen om me heen. Ik ben een Popeye op hakken die niet zomaar opgeeft en het verschil wil maken. 

Mijn fundament is personeel en organisatie waarbij het bij mij gaat om mensen, mensen en… mensen. De verbinding maken tussen de verschillen, de meerwaarde daarvan inzichtelijk maken, zodat er met meer plezier, energieker en dus beter gewerkt wordt. 

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in loopbaancoaching, hoogsensitiviteit en energiek werken. Je ziet me stralen en genieten bij elke stap die mijn klanten zetten in de richting die zij hebben gekozen. Ik maak het verschil als verbinder tussen werkgever, leidinggevende en medewerker. Werken aan een goede samenwerking, zodat iedereen zo moeiteloos mogelijk kan doen waar hij of zij goed in is, het sturen in eigen handen nemen en met elkaar van meerwaarde zijn. Kijken naar waar we goed in zijn en beter kunnen worden in plaats van de focus op waar we minder goed in zijn.

Tijdens mijn loopbaan heb in verschillende branches ervaring opgedaan. Het bedrijfsleven, verschillende soorten organisaties in de zorg en het primair en voortgezet onderwijs. Hoe mijn loopbaan is verlopen en welke opleidingen, cursussen en trainingen ik heb gedaan naast personeelsmanagement, loopbaancoaching en de psychologie van hoogsensitiviteit kan je terugvinden op mijn LinkedIn profiel.

Samenwerking met deze kundige professionals

GaveMensen

GaveMensen

Xandra van Hoof

Genieten dat ik als co-trainer van de opleiding Het Lef om te stralen met GaveMensen kan samenwerken en de training Imperfect Onderweg kan inzetten voor hoogsensitieve medewerkers. Daarnaast is GaveMensen, expertisecentrum van hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid voor professionals waar ik mijn honger naar kennis en nieuwe informatie kan stillen.

Mind Sense Go

Mind Sense Go

Maike Nederveld

Maike is een topper die alles weet over fysieke en psychologische verbindingen. Een geweldige aanvulling waarmee ik samen werk in de veerkracht@work trajecten.