Doen wat werkt!

Meer werkplezier en energie van het werk voor werknemers en werkgevers.

Wie jij als mens of als organisatie bent, wat je drijft daar zit de motivatie en kracht om te realiseren waar je voor staat en voor wilt gaan.

Rightinplace maakt kennis, wet en regelgeving en tools om dit te bereiken praktisch en toepasbaar om (weer) zichtbaar te maken wat de bedoeling is, vorm te geven en te werken op eigen wijze in verbinding met anderen. 

True North: Values in life which leads to extraordinary things

Briljant authentiek

Mensen daar draait het om. Ik ben nieuwsgierig naar wie ze zijn. Weten ze wat ze willen bijdragen? Kunnen ze zichzelf al zien met mijn ogen? Kunnen ze de plek vinden of creëren die past? Ik geniet als mensen en organisaties gaan voor wat ze willen en dat ook gaan uitvoeren op hun eigen manier. Zichtbaar worden door zichzelf te zijn. De waarden ‘true North’ laten zijn, dat leidt tot succes. Moedig zijn om het eigen ‘anders’ als kracht te gebruiken en voor zich te laten werken. 

Energie van je werk

Energie krijg ik van elke stap die mijn klanten zetten in de richting die zij hebben gekozen. Niets te bewijzen, niet eerst meer te kunnen of te hebben, niets te verstoppen. Luisteren, de kern weer boven krijgen. Succesvol zijn met wat er is en het lef om ergens voor te staan. Toen Edison de gloeilamp uitvond had hij het ultieme doel ook niet direct na de eerste poging. Hij zei niet dat het mislukte of niet succesvol was. Hij zei ik heb ook verschillende manieren ontdekt hoe je geen gloeilamp maakt. Uiteindelijk was die er wel. Ik zie geen energie daar waar we een ander na doen. Ik zie energie en succes in durven te doen.

Doen

Erover hebben kunnen we het nog uren, zelfs dagen. Het succes zie ik bij de klanten die durven doen. De eigen weg maken, beginnen met wat je hebt, daarvoor gaan staan. Openheid en kwetsbaarheid die er mag zijn. Moedig omdat je dan geraakt kan worden. Succesvol omdat niet alles vooraf is uitgestippeld en mensen mee mogen doen en mee kunnen bewegen. Samen doen is durven werken met wat er is, keuzes maken. Talenten en sterktes zijn zichtbaar en worden gebruikt. Moedig rechts durven te gaan daar waar links al een belopen pad is. Spannend zeker. Kijken naar wat anderen doen en daar een sausje over heen gooien is niet zo bevredigend en succesvol dan je eigen ideeën, je kern, je behoefte het kompas te laten zijn. Net als een kompasnaald wordt er even gewiebeld voordat de juiste richting wordt gevonden in de juiste richting naar meer werkplezier, binden en boeien van medewerkers en meer energie van je werk.

BIO
Sarina haar passie is mensen en organisaties die willen werken zoals ze zijn en dat zichtbaar willen maken op de manier die daar bij past. Ze heeft de opleidingen Personeel & Arbeid, Personeelsmanagement, Loopbaan- en talentcoach, de psychologie van hoogsensitiviteit, Lef om te Stralen en Moed om te Falen afgerond.

Wat klanten vooral waarderen en waar ze gebruik van maken is haar kennis over organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en wet- en regelgeving met betrekking tot werk. Door het luisteren en het praktisch toepassen van wat echt past is het op maat werk wat ze levert. Het opbouwen, herzien van personeelsbeleid, binden en boeien van medewerkers en reorganisaties is waar ze werknemers en werkgevers bij heeft ondersteund. Als opgeleid Moed om te Falen trainer en co-trainer van de opleiding Het Lef om te stralen traint ze diverse doelgroepen op een speelse en professionele manier.

Netwerk HSP Begeleiding Nederland

Samenwerking 

The School of Play

The School of Play

Xandra van Hoof

Bij The School of Play kom ik altijd even thuis. Verbinding, kennis tanken, ontwikkelen, (schater) lachen, genieten, delen, veiligheid, rust en leren zijn de rode draad.

Het is niet voor niets dat ik alle opleidingen van The School of Play heb gevolgd. Het is supergaaf dat ik als co-trainer van de opleiding Het Lef om te Stralen mijn bijdrage lever aan The School of Play. Samenwerken met dit gave team en bijdragen aan een superwaardevolle opleiding (die je nergens anders vindt) is een kado. 

Mind Sense Go

Mind Sense Go

Maike Nederveld

Maike is topper, een wandelende encyclopedie die de diepte ingaat om boven water te krijgen wat jou helpt om verder te komen.

Haar specialiteit is neurodiversiteit, je fysieke en mentale systeem weer in balans krijgen. Lees hier meer over Maike.

Ze helpt jou om je eigen weg te vinden die past bij wie jij bent. Maike is een geweldige aanvulling waarmee ik samen werk in de energie@work trajecten.