Ik wil beginnen

De spirit om vooruit te gaan, te gaan doen en volhouden. Je wil, zelfverzekerd, onverschrokken, nieuwsgierig zijn en staan voor wat jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. 

Nu is het zo dat je meer dan je lief is de wensen van anderen voor die van jezelf laat gaan. De mening van anderen je in de weg kan zitten en ook remt. Perfectionisme, controledrang of uitstelgedrag, daar herken je wel wat van en je ervaart meer onrust en misschien stress dan je lief is.

Spirit@work

Je interne fan meer aan het woord laten zijn en je interne criticus niet meer zo bepalend laten zijn. Handelen en staan voor jouw overtuigingen. Niet meer afvragen of er iets mis is met je.

Het antwoord op de bovenstaande vraag kan ik je vast geven. Er is helemaal niks mis met je. Begin morgen met Spirit@work en ontdek het zelf. Vind je antwoorden. Spirit@work is de basis om de ‘wie ben ik’ vraag helder te krijgen. Het is het fundament voor jouw verdere ontwikkeling.

De training is een online training met video’s en uitgebreid werkboek, dat voor het beste resultaat wordt aangevuld met coaching.

 

Na dit traject

  • Durf je meer van jezelf te laten zien
  • Waardeer en accepteer je meer wie je bent
  • Durf je meer ruimte in te nemen
  • Ben je minder bezig met (de reactie van) een ander
  • Kan je milder zijn voor jezelf
  • Is er meer balans tussen je interne fan en je interne criticus

Investering

€  99,= excl. btw. online training incl. werkboek zonder coaching

€ 395,= excl. btw. je ontvangt de online training, het werkboek en vijf online coachingssessies van 45 minuten.

€ 795,= excl. btw. je ontvangt de training en vijf coachsessies van maximaal 1,5 uur. Door ervaren en doen kan je het nog makkelijker in het dagelijks leven toepassen. De individuele coaching vindt plaats op de unieke coachlocatie van Rightinplace in Vierhouten. Er even helemaal uit midden op de hei, een echt cadeautje aan jezelf.

(inclusief werkboek, toegang tot de online academie, coaching, koffie/thee, doorlopend ondersteuning bij vragen, unieke locatie)

Voor meer informatie of aanmelden laat hieronder je gegevens achter. Er wordt contact met je opgenomen.

Wanneer en waar het jou uitkomt

Je kan deze training thuis op de bank, op bed, of aan de andere kant van de wereld volgen, als er maar een goede internetverbinding is.

De basis van deze online training is powerd bij GaveMensen. Met toestemming is de training Imperfect Onderweg welke door hun is ontwikkeld door Rightinplace aangepast voor dit traject wat gericht is op loopbaan(keuzes)

Duur en werkwijze

Dertig dagen lang krijg je iedere dag een email met daarin de link naar een videoboodschap. Je krijgt uitleg over een bepaald thema. Je bepaalt zelf hoeveel videoboodschappen je per week behandeld. Na de videoboodschap ga je zelf actief met het onderwerp aan de slag door de opdrachten en reflectievragen in het werkboek te maken. Nadat je een deel hebt afgerond volgt er een (online) coachgesprek.