Samenwerking

Practice what you preach

Het is voor mij een waardevol feestje om met mensen te werken die goed zijn in wat ze doen. Ze vinden vaak dingen leuk waar ik minder bedreven in ben of met liefde uit handen geef. De kanjers die mij aanvullen, waar ik van leer en zorgen dat ik mijn eigen pad blijf maken. 

Maike

Coach en trainer energie@work

Energie@work staat mede als een huis doordat Maike van alles vindt, aanvult en aan mee werkt. Maike is een wandelende encyclopedie op het gebied van burn-out, stress en leefstijl. Vitaler, fitter en gezonder werken is haar op het lijf geschreven.

Stel je haar een vraag berg je dan maar, ze rust niet voor ze een antwoord boven water heeft gekregen. Het is een feestje om samen met haar te werken om Nederlandse organisaties, bedrijven en medewerkers met een breed aanbod energieker te laten werken.

Martijn

Cijfers, administratie en ICT

Een kei in cijfers en ICT dat is hij. Na veel gemopper, frustratie van mij over cijfers, bonnen en regels, laat ik de administratie nu met alle liefde aan Martijn over. Krijg je een factuur of heb je hierover een vraag gesteld dan is de kans groot dat je contact met hem hebt.

Netwerk

Het is zo fijn dat ik me kan laven aan enthousiaste professionele ondernemers waar de deur altijd voor me open staat. Ze vullen me aan, stellen kritische vragen waardoor ik scherp blijf, geprikkeld wordt en kritisch kan blijven kijken naar de kwaliteit van mijn werk. 

× Stuur een bericht