H4F Welkom

Ha,

Zorgen dat werk een positieve invloed heeft op je leven begint bij wie jij bent. Het gaat niet alleen om het weten, het willen, maar het zichtbaar kunnen maken in je handelen.

Werk doen wat je leuk vindt gaat verder dan op een bepaalde functie bij een zorgvuldig uitgezocht bedrijf gaan solliciteren en aangenomen worden. Het gaat over leiderschap over je loopbaan, over zichtbaar zijn en gaan doen wat in lijn ligt met jouw belangrijkste waarden.

Waar je de komende maanden mee aan de slag gaat:

  • eigen sterke kanten zien en laten zien en ‘aan’ zetten;
  • dat wat je écht wil en op de achtergrond is geraakt je weer in beweging laten brengen;
  • volmondig ja kunnen zeggen of net zo duidelijk nee tegen vragen en uit de bocht durven vliegen;
  • je werk op een gezonde manier kunnen laten bijdragen aan een waardevol leven.

De komende maanden volg je een intensief programma dat je aandacht nodig heeft als je verandering wilt creëren in je werk en leven. Deze online leeromgeving is ondersteunend de coaching. Per maand volg je de lessen die voor je klaar staan. De uitkomsten van de lessen toetsen we en gebruik je tijdens de coaching. Zorg dat je je goed voorbereid, maar zie het ook niet als een examen of iets goeds moeten doen. Het mag moeite kosten, maar moet je niet frustreren. Het kan voorkomen dat je tijdens de coachsessie de vraag krijgt om extra oefeningen te doen, deze oefeningen vind je ook hier online. Natuurlijk leg ik je dat uit als het van toepassing is.

Volg je eigen pad niet dat van andermans verwachtingen

Je krijgt een werkboek thuisgestuurd, daarin werk je de lessen uit. Voor de extra oefeningen kan je de blanco bladen gebruiken. Er is ook ruimte om je vragen of bespreekpunten op te schrijven. Bij elke coachsessie wordt gevraagd wat je opviel, wat je vragen zijn en of er bepaalde gebeurtenissen zijn voorgevallen die je wilt bespreken. De ervaring leert dat we het tijdens de voorbereiding denken te onthouden, maar tijdens de coaching is het dan toch weggezakt. Gebruik de ruimte in de map om jouw gedachten, vragen etc. op te schrijven om het maximale eruit te halen. Na elke coachsessie maak je een verslag dat je minimaal een week voor de coachsessie naar me mailt.

Naast de lessen vind je verdiepende informatie, in je werkmap en bij lessen staan verwijzingen naar bepaalde stukken, het is handig om deze te lezen ter voorbereiding van de coachsessie. Van de overige informatie is het aan jou of je daar in wilt duiken. Daarnaast vind je hier online ook de ‘toolbox voor veerkracht’ met heel veel oefeningen. Als extra inspiratie tijdens dit traject kan je ook doorklikken naar leuke en informatieve video’s en quotes.

Op alles wat je online en op papier hebt gekregen zit copyright, voor eigen gebruik mag je theorie downloaden, toevoegen aan je werkboek, maar verder delen mag alleen als je daar van mij toestemming voor hebt.

Dit traject vraagt echt iets van je, het kost tijd en energie, je gaat voelen en zoeken, vragen en antwoorden vinden. Het gaat je opschudden en aha momenten geven. Uiteindelijk zal je inzet je meer opleveren dan het je heeft gekost. Loop je even vast, zijn sommige onderdelen lastig of maak je ineens een enorme stap of wil je iets anders delen? Laat het me weten, ook tussen de gesprekken door sta ik voor je klaar. Het beste kan je me bereiken via de app. Je kan via www.rightinplace.nl een bericht versturen of gewoon via WhatsApp.

Veel succes en ik hoor graag snel van je!

Energieke groet,

× Stuur een bericht