Oefening maak een over mij

Geweldige manier om jezelf voor te stellen:

Ga aan de slag met een recept, gebruiksaanwijzing, een contactadvertentie, een boodschappenlijst, een bestaand gedicht… en herschrijf het zodat het over jou gaat.

Hollandse huilbuien

Heb je zin in een liefdevolle discussie met een verrassend sensitieve bui? Dan is Hollandse Huilbuien een goede keus. Een beetje bijzonder, maar wel lekker.

Ingrediënten (voor een grotere groep)

1 Debbie

Minimaal 20 tenen (knoflook is toegestaan)

600 gram goed getimede opmerkingen

50 gram rozijnen staren door de kozijnen

1 eetlepel zoute tranen

1 bosje verse meningen, liefst lekker schuin gesneden

peper en een snufje bijsmaak

Bereiding

Doe alle tenen bij elkaar

Voeg 1 Debbie en 50 gram ‘staren door de kozijnen’ toe

Verwarm de discussie voor op 150 graden

Voeg een bosje verse meningen toe

Strooi rijkelijk met peper

Voeg zodra de Debbie glazig wordt een snufje bijsmaak toe aan dit gerecht

Vet een sudderschaal in met goed getimede opmerkingen zoals ‘oh stel je niet zo aan, dat moet je niet zo serieus nemen’ of ‘jij ziet ook altijd beren op de weg’.

Laat Debbie met alle overige ingrediënten gedurende 5 a 10 minuten sudderen in de oven.

Vraag geregeld hoe het met haar is. Spreek eventueel met hoge stem, liefdevol en met lichte ongerustheid. Of maak desnoods wat aaiende bewegingen zodat ze sneller in de olie is.

Debbie raakt hierdoor snel oververhit. Hierdoor zal ze uiteindelijk tot een uitbarsting komen en ongeveer 1 eetlepel zoute tranen loslaten.

Zodra dit gebeurd is Hollandse Huilbuien klaar en kan zij geserveerd worden. Aan te raden is voldoende tissues bij de hand te houden.

Smakelijk!

Medicinale bijsluiter[i]

Informatie voor de gebruik(st)er:

+/- 78 kg omhulde capsule met rode dop (1 stuk).

Lat. Santastica Singularis Hofnarium.

Lees deze bijsluiter steeds voordat u mij gebruikt, ook als u al eerder Sanne Roemen heeft gebruikt. De informatie uit deze bijsluiter kan door nieuwe inzichten of ervaringen zijn gewijzigd. Raadpleeg bij vragen of onduidelijkheden de rest van deze website of Sanne zelf.

Geneesmiddelengroep

Handelingsperspectief-vergrotende middelen, complexiteitsversimpelaars.

Toepassing

Sanne Roemen wordt voorgeschreven voor het maximaliseren van de impact van duurzame ontwikkeling. Samen met uw stakeholders onderzoekt Sanne Roemen de missie en ontwerpt ze mogelijke strategieën. Ze geeft vorm aan en begeleidt vervolgens de implementatie. Sanne Roemen is zeer effectief bij analyse en onderzoek, co-creatie, leren in communities en agile projecten.

Symptomen

U constateert dat de wereld snel verandert en dat niets zeker is, behalve dat alles onzeker is. U moet creatief omgaan met partnerschappen, uw dienstverlening moet flexibel zijn en bij de tijdgeest passen. Uw stakeholders stellen nieuwe eisen en willen een actieve rol in uw dienstverlening.

Werking

Sanne zet complexe materie om in werkbare vragen, gaat samen met u op zoek naar uw meest fundamentele waarden en wensen, ontwerpt samen met u en uw stakeholders strategieën die bijdragen aan aan uw maatschappelijke missie, zet uw en haar netwerk in om deze strategieën te implementeren, organiseert intensieve samenwerking om prototypes te testen en ruimte te maken voor veilig falen en dus voor leren.

Samenstelling: vernieuwde ingrediëntenlijst

Informatica 15% (AMBI HN-A, Universele Informatiekunde en Universele Kenniskunde),

Bedrijfskunde 10% (BSN, Introductie bedrijfskunde),

Onderzoeksjournalistiek 10% (Hogeschool Utrecht, cursus onderzoeksjournalistiek),

Sociale academie 15% (Hogeschool van Amsterdam, SPH),

Art of Hosting 25% (techieken voor co-creatie en large scale intervention

Cognitive Edge 10% (horizonscanning, impactmeting en ontwerp van interventies.

Zelfstudie 10%, Levens- en praktijkervaring 50%.

(Het totaal kan op goede dagen hoger eindigen dan 100%)

Verder bevat Sanne Roemen de volgende hulpstoffen: duidelijkheid, daadkracht, doelgerichtheid, nieuwsgierigheid, gevoel voor humor, recht voor zijn raap-heid, verwondering, versimpelkracht en chaostolerantie. Sanne kan goed communiceren, zowel met de klant als met techneuten, creatieven en ux-ers. De katalysatoren die Sanne Roemen inzet bij uw aandoening zijn: oog voor detail én the big picture, creativiteit, agile met een vleugje scrum, een behoorlijke brok technische kennis en haar enorme netwerk van ambachtelijke experts met passie.

Niet gebruiken bij

Behoefte aan een bewezen succesformule, controle, voorspelbaarheid.

Speciale waarschuwingen en contra-indicaties

Een bereidheid om tot de essentie door te dringen en van daaruit naar oplossingen te zoeken versterkt de werking van Sanne Roemen. Denken in mogelijkheden en het leggen van (niet voor de hand liggende) verbindingen is ten zeerste aan te raden. Een gesloten, angstige cultuur kan de werking van Sanne Roemen afremmen. Houder staat doorgaans niet onder druk, maar bij druk van buitenaf dreigt ontploffingsgevaar. In dat geval adviseren wij haar even op een koele plek te laten rusten alvorens het gebruik voort te zetten.

Bijwerkingen

In 99% van de gevallen wordt als bijwerking genoemd: nieuwe energie en inspiratie, er is minimaal één keer hard gelachen, vermogen tot creatief denken en handelen is geprikkeld, meer interacties met mensen die men voorheen weinig sprak, nieuwe ontmoetingen met andersdenkenden hebben geleid tot een verbrede horizon en een frisse blik. 75% van de gebruikers van Sanne Roemen meldt voorts een demystificatie van de mogelijkheden van digitale middelen en heeft baat gehad bij de ontnuchterende werking van haar interventies.

Dosering en wijze van gebruik

De duur en intensiteit van het gebruik van Sanne Roemen kan variëren, wordt in overleg vastgesteld en gedurende het proces waar nodig bijgesteld.

Wijze van gebruik:

Asynchrone communicatie (e-mail) werkt in de aanloop het beste. Gedurende het traject is een investering van uw tijd en aandacht een voorwaarde voor succes.

Bewaring en houdbaarheid

Sanne Roemen dient vers gebruikt te worden. Dat wil zeggen: bij het duiden van uw situatie en bij het formuleren van waarden, wensen en eisen. Na enige tijd verdient het aanbeveling Sanne Roemen korte tijd opnieuw te gebruiken ter evaluatie en bijsturing.Je

[i]         Geraadpleegd op 18 aug 2018, URL https://www.sanneroemen.nl/bijsluiter/

× Stuur een bericht