Heroes4Future

Young edition
Ruimte voor talent

Is uw zoon en / of dochter tussen de 12 en 21 jaar? Is motivatie voor school lastig, weet het niet goed wat hij of zij leuk vindt? Zijn er in het verleden situaties geweest waardoor het zelfvertrouwen in eigen mogelijkheden en talenten een deuk heeft opgelopen? Er is ruimte voor de ontwikkeling van het talent, zelfvertrouwen, motivatie. 

Informatie Voor ouders

We vinden nieuwsgierigheid een waardevolle vaardigheid en kracht. Vragen stellen wordt enorm gewaardeerd. Er is vooral veel ruimte voor nieuwe misschien wel onmogelijk lijkende ideeën, wensen en vragen waar op school geen ruimte voor is om mee aan de slag te gaan.

We hebben niet de hapklare oplossingen voor de ontwikkeling van uw kind, omdat ieder kind uniek is. Daarom werken we met een lidmaatschap. Zo bouwen we aan een band en wordt ontdekt dat inzet nodig is, soms dingen niet lukken, maar dat je opnieuw kan proberen. Ongemerkt ontwikkeld uw kind de vaardigheden voor de toekomst. We starten altijd met wat er is, wat we met elkaar weten of kunnen vinden en zoeken naar hoe we iets (nieuws) kunnen creëren en maken.

Tot een eindproduct komen kan op veel verschillende manieren. Welke manier is afhankelijk van wat iemand kan en hem of haar motiveert. Er wordt gezocht wat past bij iemand, veiligheid, jezelf mogen zijn is waar we mee starten. Vervolgens maken we een plan en gaan we aan de slag. We kijken naar wat iemand kan maar dagen uit om vaardigheden en talenten te ontwikkelen, deze zichtbaar te maken en te zorgen voor motivatie en vertrouwen in eigen kunnen. Dat doen we door vragen te stellen en uit te proberen, waarbij we het belangrijk vinden dat elke deelnemer van A tot Z inzicht krijgt in het proces van leren en creëren. Dat doen we door met het idee of de interesse van uw kind aan de slag te gaan.

De kern van Heroes4Future is dat uw kind zichzelf kan zijn, ontdekt wat leuk is en  een beeld kan gaan vormen van de pijlers ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik goed en motiveert’ zicht op de mogelijkheden in de toekomst. Heroes4Future is  een plek voor tieners die denken, doen en informatie verwerken om een manier die net anders is dan de meeste mensen om hen heen. Bijvoorbeeld (vermoedelijk) hoogbegaafd, hoogsensitief en/of kenmerken van AD(H)D.

Prijzen

Is er sprake van uitval op school, of kan uw kind nog niet alleen thuis zijn na school maar is het oud. Of is er behoefte aan uitbreiding van de uren zoals hieronder aangegeven? Dit is bespreekbaar en ook vergoed worden vanuit PGB. Over op maat werk kunnen afspraken gemaakt worden. 

We werken met een lidmaatschap of strippenkaart, hier betalen we de materialen van, gereedschap, locatie en alles wat we ondernemen. Hieronder staan de prijzen, lidmaatschap duurt minimaal een half jaar en wordt zonder opzegging stilzwijgend verlengd met steeds een half jaar. Aanmelden kan onderaan deze pagina. 

1 op 1 begeleiding
 Strippenkaart 5 uur (geldigheid 3 maanden) €245,00 per kaart
 Coaching per uur (wordt maandelijks gefactureerd) € 60,50

 

Zorg ervoor dat je jezelf niet gaat zien door de ogen van een ander die je niet waardeert of je ongekende talenten niet kan herkennen. Kom je waarde leren, ontdek je talenten en leer erop te vertrouwen, zelfs als een ander het niet ziet.

Wat anderen zeiden

Sarina hielp me helderheid te krijgen in mijn chaos. Doordat ik het niet meer overzag ging ik nog minder doen van wat ik eigenlijk moest doen en werd het nog meer chaos. Met hulp van Sarina kon ik zelf oplossingen bedenken. Ik mocht zelf bepalen wat ik probeerde. Sarina ging daar vaak in mee, soms moest ik een beetje bijgestuurd worden, maar dat was juist fijn.

Andrea

16 jaar

Het was vooral leuk, eindelijk iemand die niet vertelde wat ik moest doen. Wel duidelijk, maar meer als een maatje. Er werd altijd wel gelachen en ik kon altijd zeggen wat ik anders wilde. 

Max

14 jaar

Tijdens het bakken hadden we het altijd over van alles en nog wat. Ongemerkt leerde ik wat ik goed kon. Alles was bespreekbaar en daardoor durfde ik ook te vertellen als het minder goed met me ging of wat ik lastig vond. Als ik iets had of wilde doen wat we nog nooit hadden gedaan gingen we op zoek naar iemand die ons kon helpen, of we probeerden het gewoon. Soms was het totaal anders dan verwacht, maar wisten we een volgende keer wat we anders moesten doen. Thuis waren ze altijd blij als ik was geweest, omdat ik bijna altijd met iets lekkers weer thuis kwam.

Nina

19 jaar

Ik wilde niet meer naar de bso, maar als ik thuis was deed ik niks. Ik vergat het gewoon. Ik ging op de woensdagen dat mijn ouders moesten werken een paar uur naar Sarina. Ik maakte huiswerk, maar er was altijd tijd om ook iets anders leuks te doen.

Sjoerd

11 jaar

Meer weten of aanmelden
Come Say Hello!

Laat je gegevens achter als je meer informatie wil of lid wilt worden. Je gegevens worden alleen gebruikt om de juiste informatie te geven of contact met je op te nemen over je inschrijving.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur een bericht