Professionals

&

Companies

Professionals

Ze vragen zich af welk werk echt bij ze past en kennen het gevoel van ‘is dit nu alles’? Er roept iets van binnen om opgestookt te worden en het anders te gaan doen. 

Wat ze doen is bij voorkeur zinvol. Daarom doen ze het graag net anders, niet om zelf op te vallen, maar doordat ze geloven dat het het bedrijf of zelfs de wereld ten goede komt.

Ruimte van mogelijkheden is de kers op de appelmoes. Yes, nieuwe dingen realiseren! Tegelijk voelt dat heel spannend, omdat ze vaak streven naar het hoogst haalbare en niet weten of dat haalbaar is.

Ze vinden veel leuk en zijn leergierig. Als je vraagt wat ze echt leuk vinden, of waar ze interesse in hebben blijft het even stil. Er wordt eerst nagedacht over wat ze het beste kunnen kiezen en vertellen.

Het zijn medewerkers die vaak al snel zien wat er beter kan, maar worden daar niet altijd om gewaardeerd als ze dit delen. Ze raken daardoor minder betrokken en enthousiast over hun werk.

Naar de kenmerken van hoogsensitiviteit en begaafdheid hebben ze weleens gekeken. Echter is dat bijzaak voor ze. Een stempel, of hokje om in te passen is niet nodig.

De combinatie van hun eigenschappen maakt dat ze lichtelijk rebels zijn. Ze willen ontdekken en op avontuur, van nature enthousiast en kunnen om zichzelf lachen.

Companies

De corporate rebel bedrijven zijn open en transparant, hebben hun eigen originele manier van werken, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Zo willen ze ook omgaan met het inzetten van hun personeel. Daarbij zoeken ze naar onderscheidende manieren, maar willen wel binnen de wettelijke lijnen blijven opereren. Daar maken ze gebruik van mijn advies en ondersteuning.

× Stuur een bericht