Sarina laat je goed voelen waar je naartoe wilt door de juiste vragen te stellen. Ze heeft mij soms even flink opgeschud, maar daarna vielen wel de kwartjes na elkaar.

Dominika

Controller

Sarina is een kei van een loopbaancoach. Ze durft haar sensitiviteit in te zetten in het proces op een praktische wijze. De opdrachten zijn uitdagend, zetten me aan het denken en confronteren me met mijn proces. Sarina is enthousiast, warm en ondersteunend.

Christel

Auteur

Ik heb ervaren dat Sarina op een heel kundige en prettige manier mijn motor wist aan te zwengelen richting inspiratie, kwaliteiten en beeldvorming met betrekking tot werk waar ik blij van wordt. Op dit moment heeft zij mij geholpen een start te maken naar weer mogelijkheden zien, durven te denken dat wat ik zou willen doen mogelijk is. Dit geeft een bevrijdend, enthousiast en blij gevoel.

Silvia

Orthopedagoog

Je bent duidelijk en schept helderheid in de chaos en weet waar je het over hebt. Je bent duidelijk, weet wat beelddenken inhoud en waar je tegen aan kunt lopen; de ervaringsdeskundigheid ervaar je. Je begrijpt waar het over gaat en in mijn ogen het belangrijkste: het is geen standaard lijstjes invullen. De manier waarop je coacht laat inzien dat wijsheid uit je zelf komt. Dat kost tijd maar is essentieel.

Sonja

Begeleider

Jouw coaching heeft geholpen om uit te zoeken wat ik nu echt leuk vind om te doen en om gewoon te solliciteren. Ondanks dat ik niet helemaal de juiste papieren had, heb ik nu toch een baan gevonden die bij mij past. Nogmaals bedankt voor je hulp.

Anoniem