Anders Durven Doen 

De werkomgeving creëren waar de juiste mensen op af komen,  omdat deze onderscheidend is van conculega’s. Een organisatie zijn die medewerkers weet te binden en boeien, omdat ze werken met en op de manier die hen uniek maakt. De werkgever zijn waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, zich optimaal inzetten en worden ingezet. Kortom een organisatie waar medewerkers positief, gezond en energiek werken met als resultaat organisatiedoelen die behaald gaan worden.

Voorbij het denken doen

Samen echt aan de slag, voorbij het bedenken en praten over wat kan en jullie zouden willen, gaan doen en realiseren! Wij vertellen niet wat goed werkt voor jullie, jullie weten dit zelf. De beste ideeën, kennis en kansen zijn aanwezig binnen de organisatie. Rightinplace heeft praktische tools, kennis en vaardigheden om dit zichtbaar te maken en in stappen gezamenlijk te accepteren en realiseren. 

Anders Durven Doen heeft een kapstok die zorgt voor structuur en resultaat. Aan de kapstok hangen diverse training(en), (coach)vaardigheden, (proces)begeleiding, advies en kennis. Afhankelijk van de vraag die na het eerste vrijblijvende adviesgesprek heeft plaatsgevonden bepalen we wat wordt ingezet en nodig is. Er wordt een unieke kapstok gemaakt die past bij de vraag van de organisatie. De unieke kapstok is de basis om medewerkers te inspireren, de gewenste richting helder te maken, te omarmen en samen stappen te zetten in de juiste richting. 

Anders Durven Doen is gezamenlijk durven doen, waardoor verandering lukt.  

Anders Durven Doen

Ontwikkelen als je je bord al vol hebt. De huidige werkdruk en stress vraagt om Anders Durven Doen. 

Extra handen

Interim HR advies en ondersteuning

Een flexibele oplossing.

Trainingen en Cursussen

Mindful Walk – powered bij Mindful Run

Introductie Anders Durven Doen