Veerkracht@work

In ons dagelijks leven hebben we steeds meer te maken met chronische stress, burn-out is een groot probleem voor medewerkers en werkgevers. We zouden graag de oplossing hebben om dit probleem op te lossen, degene die dat ontdekt zal steenrijk worden. Tot die tijd werk ik met mijn klanten aan veerkracht. Veerkracht om anders om te gaan met de bronnen van stress die vaak een combinatie zijn van situaties op het werk, thuis en wie je bent als persoon. Op een gegeven moment raakt je systeem overbelast en dan spreken we van chronische stress, als we signalen daarvan negeren is een burn-out of bore-out het gevolg.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in hoe en waarom ons stresssysteem overbelast is. Wat ons lijf en brein hier zelf voor rol in heeft en gaan we actief aan de slag met oefeningen uit de toolbox voor veerkracht. We gaan stress niet wegnemen uit ons leven, maar er anders mee omgaan, signalen herkennen, actief aan de slag en ervaringen uitwisselen.

Wat er aan de orde komt

  • Wat is ons stresssysteem en hoe werkt het
  • Stress en overprikkeling
  • Effecten van stress, zowel negatief als positief
  • Herstel en zelfzorg
  • Hoogsensitieve medewerker eerder gestrest en vaker burn-out?
  • Negen gebieden waar veerkracht voor kunnen opbouwen
  • Oefeningen uit de toolbox voor veerkracht
  • Ervaringen uitwisselen

Deze workshop is volledig verzorgd met een compleet koffie/thee arrangement.

Voor wie

Medewerkers en leidinggevenden die zichzelf willen ontwikkelen. Willen leren hoe je veerkracht opbouwt en hoe anders omgaan met stress kan helpen om het ervaren van stress en werkdruk te verlagen. 

Wanneer

12 april 2019 

Tijden

Inloop:  9.15 uur
Start:     9.30 uur
Einde:  12.30 uur

Locatie

Muiderweg 18, Zeewolde

Prijs

€ 35,00, reserveer je voor 1 maart a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting en betaal je € 27,50.

Aanmelden

Op dit moment staat er geen nieuwe workshop meer gepland voor 2019 en kan je niet aanmelden. Wil je weten wanneer in het najaar van 2019 of voorjaar van 2020 weer een workshop is stuur me dan een e-mail.