Tijdens de workshops worden HSPower@work en Veerkracht@work thema’s behandeld. Je gaat praktisch aan de slag met oefeningen, er wordt passend bij het thema theorie gedeeld en er is ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Dit alles onder het genot van koffie/thee en wat lekkers.

De kosten van deze workshops zijn €35,00.  Wil je liever dichterbij huis, met bekenden, of op het werk een workshop? Bij een groep van minimaal 5 personen kom ik een workshop naar keuze bij jou op locatie geven of plannen we een datum voor een workshop met jouw eigen groep op de trainingslocatie van Rightinplace. De kosten hiervoor zijn €27,50 p.p.  

Workshop hspower@work

Meer doen van wat je wilt doen en minder geleefd worden. Tijdens de workshop HSPower@work word je geïnspireerd en krijg je handvatten om meer te gaan doen waar je goed in bent, ontdek je wat je drijfveren zijn en hoe je wat jij belangrijk vindt richting kan geven in je loopbaan.

Workshop Veerkracht@work

Het dagelijks leven vraagt veel van ons en activeert ons stresssysteem meer dan ons lief is. Tijdens de workshop veerkracht@work krijg je inzicht wat er gebeurt als je veerkracht opbouwt en waarom dit je kan helpen bij het keuzes maken en meer energie krijgen. 

Na cursussen, opleidingen, challenges en het lezen van flink wat boeken bleef het voor mij een zoektocht. Ik was nooit klaar, hoe hard ik ook werkte, de dagen waren altijd te kort en het voelde als nooit goed genoeg. Feedback die ontving van anderen pakte ik serieus op. Maar niet alleen de gegeven feedback, ook de opgetrokken wenkbrauw een andere blik, non verbale reacties ik ving ze op. Ik wilde me verbeteren, maar ging  me daardoor ook steeds meer aanpassen aan wat anderen van mij verwachten. Ik was een harde werker en kon veel dingen tegelijk, ik kreeg leuke uitdagende projecten en extra werkzaamheden, maar eenmaal thuis was ik leeg. Ik heb heel wat keren gedacht dat er fysiek iets mis met mij was.

Allerlei wondermiddelen die volgens anderen dé oplossing waren probeerde ik uit, maar na een week, soms twee haakte ik alweer af. Die tips die bij een ander wonderen verrichte deden bij mij weinig, niet omdat ze niet goed waren, maar omdat ik ik was. Ik geloof niet in dé oplossing voor iedereen of tovenarij. Bij mij kwam de verandering toen ik leerde over wat hoogsensitiviteit is, mezelf beter ging begrijpen, mijn gebruiksaanwijzing leren ‘kennen’. Hierdoor kon ik mijn eigen pad maken en eigen keuzes maken die bij mij passen.

Verandering vond en vind ik nog steeds eng en daar ben ik niet de enige in. Ook degene die mij voor gingen en na mij kwamen hebben dat ervaren. Met kleine stapjes maakte ik keuzes die goed waren voor mij, ik bouwde aan veerkracht om met het leven dat tussendoor komst te kunnen omgaan. 

Ik gun het jou ook meer gaan doen van waar je goed in bent en energie van je werk. Daarom neem ik je graag mee in de kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Ik neem je mee over de drempel van verandering, je gaat ontdekken waarom en wat je wil, veerkracht opbouwen waar jij dat nodig hebt. Ik beloof je een interessante en leerzame reis, geen kant en klare tips die even helpen, maar verandering voor de lange termijn.

Sarina

Rightinplace