Inleiding

Ieder mens heeft het verlangen om geaccepteerd te worden zoals die is en zo van waarde zijn. We willen niet dat de omgeving, gedachten en verwachtingen van anderen of wat we door anderen zijn gaan geloven over onszelf ons in de weg zitten. Toch is dat wel wat er gebeurd, dat hebben we te danken aan ons brein die ons wil beschermen omdat we erbij willen horen. Tegelijk is het een rem op wat we werkelijk mogen doen en wie we willen zijn. Dat wil niet zeggen dat je een zwaar of problematisch leven hebt. De meeste van mijn klanten hebben geen grote problemen of zijn helemaal vast gelopen. Ergens loopt het gewoon niet helemaal lekker of vragen ze zich af is dit nu echt alles. Voordat dat er een probleem wordt willen ze hier verandering in brengen.

Er is iets waardoor je ‘bent opgeroepen’ om iets te veranderen. Je hebt een gevoel dat er iets ontbreekt in je leven, het saai is of je bent het ergens niet mee eens en je vindt dat dit ander kan. Alleen wat dat dan is, of hoe je het moet aanpakken, dat weet je nog niet precies. De komende maanden loop ik met je mee om dat wat jij anders wilt aan te pakken. Ik loop mee als gids, die bereikbaar voor je is. Ik noem me bewust een gids, omdat ik geloof dat we meer gidsen nodig hebben. Iemand waar je kan aankloppen als je het even niet meer weet.

Van mij kan je verwachten dat ik je ondersteun, spiegel en (moeilijke) vragen stel. Jij komt aha momenten tegen, gaat pieken en dalen ervaren. Je eigen (on)mogelijkheden ga je door een andere bril zien wat zorgt voor duidelijkheid, je leert je drijfveren kennen en kan focus aanbrengen doordat je weet wat jouw richting moet bepalen. Allemaal inzichten en input om ook na dit traject eigenaar te blijven van je loopbaan en te zorgen dat je eraan blijft sleutelen. Kortom we doen er alles aan om te zorgen dat jij proactief kan blijven zijn in je eigen loopbaan en leven. Laten we nu echt aan de slag gaan met de eerste voorbereidende opdrachten.

Voor de eerste coachsessie mag je de oefeningen maken die in het blok ‘welkom’ en ‘wat kan ik’ staan. Heb je vragen, app of mail me. Om het maximale uit het traject te halen bereid je elke week één tot twee lessen voor. Je wordt al meer bewust van de dingen die je doet en hoe je ze doet, dat helpt je om antwoorden te vinden op vragen waar je soms niet direct het antwoord op weet.

Succes met de voorbereiding.

× Stuur een bericht