Intro traject

Ieder mens heeft het verlangen om geaccepteerd te worden zoals hij is en de dingen te kunnen doen die energie geven, dingen die zinvol zijn. Het mooiste is als je er ook nog geld mee verdiend kan worden. Je wilt niet dat je omgeving, of gedachten en verwachtingen van vroeger bepalend blijven in de keuzes die je nu maakt. Wat je ervan geleerd hebt mag helpend zijn, maar je wilt uiteindelijk gaan voor wat past bij jou en waar jij aan wilt bijdragen. Wat zijn nu die keuzes, hoe ontdek je wat je echt wilt en als je dat hebt ontdekt, hoe kan je dat dan realiseren?

Wanneer je een heftige tijd achter de rug hebt of er nog middenin zit coaching passende hulp zijn. Inzicht in wat jij anders wil en vooral aanpakken op een manier die werkt voor jou is wat je wilt ontdekken.

Dit traject is kleine stappen zetten in de richting “Jezelf durven zijn in een wereld waarin je wel afgestemd bent op anderen” Je krijgt handvatten om je steeds minder te gaan laten leiden door de verwachtingen van bijvoorbeeld je omgeving en/of belemmerende patronen en gewoontes.

Het is het begin van verandering. De keuze óf je deze verandering ook daadwerkelijk gaat toepassen heb jij in de hand. Als mens ben je uniek gemaakt, maar het mens-zijn deel je met de rest van de mensen op deze wereld. Ongetwijfeld kom je tijdens dit traject en daarna beren op je weg tegen wanneer:

  • je jezelf weer meer terug vindt;
  • het invullen van zelfzorg;
  • het onderzoeken welk werk je graag wilt doen.

Je komt zowel intern als extern weerstand tegen zoals gedachten, emoties, verwachtingen, oude patronen, twijfel. Maar ook externe factoren zoals de organisatiecultuur, leidinggevenden, collega’s en hun invloed en meningen zijn onderdeel.

× Stuur een bericht